Vedeta pozată dezbrăcată de medici și postată pe internet, în culmea fericirii! Ce se întâmplă acum cu persoanele care i-au făcut rău

Vedeta pozată dezbrăcată de medici și postată pe internet, în culmea fericirii! Ce se întâmplă acum cu persoanele care i-au făcut rău

Vedeta care a fost pozată dezbrăcată de medici și postată pe internet ulterior a cerut să i se facă dreptate. Revoltată de situația în care s-a aflat, Loredana Loreens a apelat la autorități, iar acum apar primele vești bune în cazul ei. Ce se întâmplă cu cei care i-au vrut răul. 

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

În urmă cu doi ani, Loredana Loreens a ajuns la spital în comă, însă problemele au continuat și după ce a fost externată. Tânăra a avut un șoc în momentul în care și-a dat seama ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Vedeta pozată de medici dezbrăcată și postată pe internet, în culmea fericirii! Ce veste a primit

Loredana a fost pozată dezbrăcată pe patul de spital de către angajații din unitatea medicală, iar ulterior imaginile cu vedeta goală au fost publicate pe internet. La aflarea veștii, revoltată a cerut să i se facă dreptate.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cu ajutorul presei, așa cum spune ea, cazul său a ajuns mai repede în instanță și astfel au început demersurile în acest sens. Deja persoanele care au fost implicate sunt cercetate pentru violarea vieții private, iar Loredana vrea că ele să plătească pentru ce au făcut.

A primit zeci de mesaje în urma cazului său

Loredana ne-a povestit ca după ce a făcut public ce i s-a întâmplat, a primit zeci de mesaje prin care oamenii îi spuneau că trebuie să ceară să i se facă dreptate. Urmăritorii ei au fost șocați de ceea ce i s-a întâmplat la spital și nu le-a venit să creadă că așa ceva a fost posibil într-un spital din România.

Lore Loreens a mai mărturisit că oamenii ce i-au fost alături i-au dat putere să meargă mai departe și să își strige în gura mare nemulțumirea referitoare la atitudinea cadrelor medicale.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191