Vedetele din showbiz-ul românesc, apariții de senzație la „Viva Influencers Party”. Care a fost cel mai elegant cuplu al serii?

Vedetele din showbiz-ul românesc, apariții de senzație la „Viva Influencers Party”. Care a fost cel mai elegant cuplu al serii?

Evenimentul „Viva Influencers Party”, organizat aseară de revista Viva!, a avut loc pe terasa unui cunoscut mall din București și a adunat vedete care mai de care.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Dress code-ul a fost îmbrățișarea culorilor naturii, așa că nuanțele de maro, roșu, negru și verde au predominat din plin în privința ținutelor alese pentru petrecere. Atmosfera a fost una relaxată, vedetele s-au bucurat de revedere și imediat s-a făcut coadă la interviuri.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cristina Cioran (46 ani) a afișat un zâmbet și o siluetă de invidiat. Îmbrăcată „all black” cu pantaloni mulați, maieu, pălărie neagră și un cardigan negru peste ținuta aleasă, actrița a făcut furori.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Anca Țurcașiu (53 de ani) a optat pentru o rochie lungă, de culoarea verde praz, asortată cu sandale argintii și a fost bucuroasă de revederea cu Aurelian Temișan și Monica Davidescu, dar și cu tânărul artist Emilian, extrem de talentat, care face furori în muzică, fiind, de altfel, și unul dintre colegii săi de la „Te cunosc de undeva”, care alături de Wrs a câștigat și sezonul 19 al show-ului de transformări. 

Emilian (27 de ani) a ales să poarte un costum foarte potrivit în ton cu dress code-ul evenimentului.

Aurelian Temișan (51 de ani) și Monica Davidescu (51 de ani) sunt un cuplu frumos nu doar pe scenă, ci și în viața de toate zilele. Au demonstrat încă o dată, cu prilejul Viva Influencers Party, cât de eleganți sunt. Cunoscuta actriță a purtat o rochie lungă, de culoare roșie, iar soțul ei, unul dintre jurații de la „Te cunosc de undeva” a  îmbrăcat o cămașă bleo, pantaloni cărămizii și pantofi de aceeași culoare.

Natalia Mateuț (33 de ani) a venit la eveniment însoțită de colegul ei de emisiune, Cătălin Cazacu (39 de ani). Amândoi zâmbitori și veseli și în ton cu evenimentul, Natalia Mateuț optând să poarte o rochie lungă animal print.

Francisca (30 de ani) și TJ Miles (33 de ani) s-au asortat din nou, purtând amândoi ținute vaporoase, de firmă și stând mai mereu îmbrățișați.

Elena Merișoreanu (76 de ani), doamna muzicii populare românești, nu a lipsit de la petrecere, fiind o prezență elegantă, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, și a dat interviuri pe bandă rulantă.

Oana Lis (44 de ani) a primit aprobarea din partea soțului Viorel Lis (79 de ani) să plece la party. S-a îmbrăcat tinerește și foarte decoltat și s-a simțit în centrul atenției.

Misty (33 de ani) a venit la eveniment fără Keo, a făcut câteva poze la panou și a socializat cu prietenele. Artista a fost extrem de sexy, ca un adevărat influencer care se respectă.

Anamaria Prodan (50 de ani) a fost cu adevărat o apariție de excepție. S-a afișat la brațul fostului iubit milionar, Flavius Nedelea, într-o rochie demnă de covorul roșu. „El este minunatul meu prieten pe viață!”, a fost mesajul transmis de vedetă în dreptul pozei cu ea și fostul său iubit de la petrecerea Viva Influencers Party!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191