Venus iese din retrograd pe 3 septembrie. Ce zodii vor avea șansa de a se îndrăgosti din nou

Venus iese din retrograd pe 3 septembrie. Ce zodii vor avea șansa de a se îndrăgosti din nou

După o perioadă în care se poate ca unele relații să fi avut de suferit, odată ce Venus își reia mișcarea, unii nativi vor avea șansa de a se îndrăgosti din nou, iar cei care sunt în relații toxice, vor decide să pună punct.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

După o perioada mai agitată pe plan sentimental, Venus iese din retrograd pe 3 septembrie, ceea ce înseamnă că există șansa ca unele povești de dragoste să înceapă sau unii nativi să realizeze mai mult ca niciodată că sunt în relații toxice și că nu sunt fericiți.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Faptul că Venus își reia mișcarea are impact asupra tuturor zodiilor, dar există câțiva nativi care vor resimți mai mult aceste schimbări.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Ieșirea din Venus retrograd nu presupune doar noi șanse în iubire, ci este posibil ca nativii să ia și decizii legate de carieră sau de bani. Este posibil să fie momentul în care ajung la concluzia că este nevoie de o schimbare și își vor pune gândurile în ordine, lucru valabil pentru toți nativii.

Fecioară

Cei care vor resimți din plin ieșirea lui Venus din retrograd sunt Fecioarele. Acești nativi simt nevoia de schimbare și vor începe un capitol nou, realizând că poate au în jur oameni care nu îi susțin. Devin mai conștienți de acest lucru, așa că, nu vor sta prea mult pe gânduri, pentru a rupe anumite relații.

Balanță

În schimb, Balanțele au mai multă încredere în potențialul lor, se vor simți pregătiți pentru o nouă relație și vor acționa în consecință. De regulă, acești nativi sunt uneori precauți, dar vor realiza ca unele dintre temerile lor nu sunt întemeiate.

Pești

Și Peștii vor resimți efectele ieșirii planetei iubirii din retrograd, doar că într-un mod diferit. Își vor dori să se concentreze mai mult pe ei înșiși decât să înceapă o nouă relație. Se poate ca acest lucru să vină și în urma unei despărțiri, așa că, își vor dori să își dedice mai mult timp activităților care le fac plăcere. De altfel, Peștii își vor seta obiective și vor face tot posibilul pentru a le atinge.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191