Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli”, părăsește Gașca Zurli alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”

Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli”, părăsește Gașca Zurli alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”

Vero Caliman a anunțat, duminică, faptul că părăsește „Gașca Zurli”, după 15 ani în care a fost simbolul formației, care a bucurat mii de copii.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Anunțul a fost făcut de Vero Caliman (36 de ani), pe rețelele de socializare, iar Mirela Retegan, cea care a creat acest proiect, i-a scris un mesaj emoționant.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot. Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei.

Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero”, a fost mesajul lui Vero Căliman.

View this post on Instagram

A post shared by Vero Caliman (@verocaliman)

„Dragǎ Vero, mi-e foarte greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt. Așa cum mi-ai spus, copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă. Ești Minunată! Orice proiect te va avea, o să fie unul câștigat. Eu îți mulțumesc pentru toți anii, pentru toate trăirile, emoțiile, descoperirile și drumurile pe care le-am făcut împreună, umăr la umăr. Ai un loc special în inima mea. Îți țin pumnii. Te iubesc!”, a fost mesajul Mirelei Retegan.

Și Ionuț Varodi, cunoscut drept „bucătărașul Lulu” și-a anunțat retragerea, tot pe rețelele de socializare. Vestea plecării celor doi a întristat foarte mulți fani.

„Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu. Am ales să părăsesc echipa Zurli.

Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități. Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări.

Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu”, a scris Ionuț Varodi pe Facebook.

Articol recomandat de

Ungurii au reacționat după ce TAS a dat verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191