Vești bune pentru pe șoferi. În curând se va putea merge pe o porţiune din A 0

Vești bune pentru pe șoferi. În curând se va putea merge pe o porţiune din A 0

Veşti bune pentru şoferii care tranzitează Bucureştiul, sau pentru cei care locuiesc în Capitală. În luna noiembrie se vor da în folosinţă 9,5 kilometri din Autostrada 0, după cum informează specialiştii de la Asociaţia Pro Infrastuctură. În total, A0 ar trebui să aibă 100 de kilometri!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Una dintre cele mai aşteptate autostrăzi din România este cea denumită a „Bucureştiului”, sau A0.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

E, de fapt, o „dublură” a centurii Capitalei, un ”inel” de mare viteză, pe care se va putea circula în condiţii de siguranţă şi care va descongestiona traficul din cel mai aglomerat oraş al României.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

În total, va avea aproximativ 100 km, care sunt împărţiţi pe mai multe segmente.

Segmentul Sud este, la rândul lui, împărţit în trei loturi, pentru care au fost anunţaţi câştigătorii licitaţiilor în aprilie-mai 2019.

Cel mai avansat este cel din mijloc, CF902 (Jilava) – DN6, cu o lungime de 16,3 km, câştigători turcii de la Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS, preţ ,12 lei fără TVA.

Acesta trebuie dat în trafic în acest an. Iniţial, termenul era luna octombrie, dar acum se vorbeşte de noiembrie. Celelalte două loturi, sunt între A2 – CF902 (Jilava) (lungime 16,9 km) şi DN6 – A1 (lungime 17,97 km).

Ambele porţiuni au termen a doua jumătate a anului viitor. Zona de nord a A0 este împărţită în patru loturi, cel mai avansat fiind cel dintre DN1 (Corbeanca) – DN2 (Afumati), 19,0 km, unde lucrează asocierea de firme româneşti SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL la un preţ: ,34 fără TVA.

Contractul a fost semnat în mai 2021, iar specialiştii de la Asociaţia Pro Infrastructură spun că 9,5 kilometri din această distanţă vor fi gata în noiembrie 2023.

E vorba de porţiunea dintre DN 1 şi Autostrada A3, restul tronsonului ajungând, cum spun cei de la Pro Infrastructură, „muzeu”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191