Vești bune pentru români: se dau bani de la stat! Cine va beneficia de voucherele de 500 de lei

Vești bune pentru români: se dau bani de la stat! Cine va beneficia de voucherele de 500 de lei

Deja am intrat în luna septembrie, iar pentru părinți această perioadă înseamnă un singur lucru: urmează să înceapă școala. Pentru multă lume această perioadă poate fi una destul de dificilă, așa că statul a decis să vină în ajutorul familiilor, oferind vouchere ce vor ajunge la de persoane!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Începutul lunii septembrie are, în fiecare an, o semnificație extrem de specifică pentru părinți: urmează să înceapă școala. În acest an, cei mici se vor întoarce în bănci pe data de 11 septembrie, iar orice părinte știe, cu siguranță, că această dată vine cu o mulțime de cheltuieli. Din păcate, pentru multe familii din țara noastră, acestea pot fi destul de dificile, iar în unele cazuri, chiar imposibile. Astfel, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, statul urmează să ofere vouchere elevilor ce provin din medii defavorizate, pentru a-și putea achiziționa rechizite.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Mai precis, este vorba despre vouchere de 500 de lei, sumă ce va fi oferită într-o singură tranșă. Se pare că de persoane vor putea beneficia de acești bani, conform Ordonanței de Urgență nr. 133 din 7 august 2020. Aceste vouchere sunt denumit ca „tichete sociale pe suport electronic pentru sprijin educațional”, fiind vorba despre dispozitive electronice cu o valoare de 500 de lei, meniți pentru a fi folosiți pentru achiziționarea rechizitelor celor mici.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Potrivit unui răspuns oferit de către cei de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), aproximativ de preșcolari și elevi ar putea beneficia de aceste vouchere. Suma de 500 de lei este acordată într-o singură tranșă, menită pentru cei care provin din medii defavorizate și care nu pot achiziționa rechizitele pentru școală.

„Programul este în acest moment în lucru în cadrul structurii de specialitate a Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, urmând a fi definitivate toate aspectele legate de valoarea sprijinului, criteriile de eligibilitate și atribuțiile instituțiilor în cadrul schemei”, au mai spus cei de la MIPE, conform sursei citate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191