Vești proaste din partea Wizz Air. Au anulat cursele pentru o destinație preferată de români

Vești proaste din partea Wizz Air. Au anulat cursele pentru o destinație preferată de români

Wizz Air a revenit cu vești proaste pentru călători. Compania aeriană a anulat, din nou, cursele pentru o destinație care se află în topul preferințelor românilor, mai ales pe timpul verii. Reprezentanții au transmis un mesaj important pentru turiștii care urmează să zboare cu această companie.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Turiștii au primit o mulțime de vești proaste din partea mai multor companii aeriene, din cauza zborurilor anulate. Mai multe vedete au avut probleme dina ceastă cauză, iar pe lista celor care au ajuns cu greu acasă a fost inclusiv Mirela Vaida. De această dată, compania Wizz Air a anunțat că va renunța la zborurile înspre o destinație turistică importantă timp de o lună.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Wizz Air anulează zborurile înspre o destinație turistică importantă

Conform ultimului anunț al Wizz Air, toate zborurile din luna octombrie din Cuj-Napoca înspre Abu Dhabi vor fi anulate, iar turiștii care și-au cumpărat deja bilete înspre această destinație nu vor mai putea să le folosească. Timp de o lună, niciun avion Wizz Air nu va zbura din Cluj-Napoca la Abu Dhabi, nici pe ruta de întoarcere.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Acest traseu face parte din zborurile pe care compania a anunțat că le anulează în perioada următoare. Acestea vor fi reluate în luna noiembrie, când pasagerii vor putea să călătorească cu Wizz Air, din Cluj-Napoca în Emiratele Arabe Unite. Fiind o situație neplăcută pentru turiștii care au plătit deja bani pentru bilete, compania a anunțat că vor fi despăgubiți, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit.

Compania a avut probleme

Compania Wizz Air a dat de probleme grave, după ce a fost reclamată de România la Agenția Uniunii Europene pentru Siguranța Aviației, aceasta fiind instituția care a oferit licența companiei aeriene. Acest lucru s-a întâmplat după ce mai multe zboruri au avut întârziei, au fost anulate sau au fost vândute mai multe locuri decât ar fi fost disponibile. În cazul în care turiștii afectați vor să facă o plângere, există un site special unde se poate face acest lucru.

”Astăzi am avut o serie de discuții extrem de aplicate în legătură cu anulările zborurilor, întârzierile în operare și situația pasagerilor companiei Wizz Air în România. La întâlnire au participat Yvonne Moynihan, Chief Corporate Officer Wizz Air Group, Zsuzsanna Poss, Chief Communications and Customer Officer Wizz Air Group, și Diarmuind O Conghaile, Managing Director Wizz Air Malta.

I-am înștiințat oficial pe reprezentanții Wizz Air că am informat Agenția Uniunii Europene pentru Siguranța Aviației (acest organism fiind și cel care a licențiat compania aeriană) pentru a pune cu celeritate în aplicare legislația în materie, având în vedere că Wizz Air a anulat 9 curse într-o zi din motive tehnice. Am cerut de urgență conducerii Wizz Air un plan de măsuri concrete prin care să reducă numărul de curse anulate din motive tehnice și să asigure coerența curselor aeriene, rezolvând și problema personalului navigant care lucrează peste limita de timp permisă.

Prezent la discuții, Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a informat reprezentanții Wizz Air că a anunțat Autoritatea europeană pentru drepturile pasagerilor în legatură cu situațiile generate la noi în țară de către Wizz Air. Am informat conducerea Wizz Air că îi vom monitoriza cu atenție și i-am avertizat, totodată, că nu vom tolera niciun derapaj de la reglementările internaționale și naționale în domeniul aviației.”, a scris secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, pe Facebook.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191