Viața Loredanei după gratii. Ce se întâmplă în celula în care stă închisă cea care și-a ucis prietena în Mangalia

Viața Loredanei după gratii. Ce se întâmplă în celula în care stă închisă cea care și-a ucis prietena în Mangalia

Ajunsă în spatele gratiilor, Loredana Atănăsoaie, tânăra care şi-a ucis cu sânge rece colega Alina, și i-a abandonat cadavrul într-un parc din Mangalia, nu a vrut să aibă contact cu fetele alături de care împarte celula. Cum este văzută autoarea crimei din Mangalia de către colegele ei.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Loredana Atănăsoaie, în vârstă de 18 ani, se află, acum, în închisoare, după ce și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă și i-a abandonat cadavrul într-un parc din Mangalia. La început, tănăra nu a vrut să aibă contact cu colegele alături de care împarte celula, în ciuda faptului că aceastea au încercat să se apropie de ea și chiar i-au oferit o carte de rugăciuni pe care fata a refuzat-o.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

„Este văzută ca un copil care a fost lipsit de empatie. La un moment dat, în timp ce plângea, o colegă a mângâiat-o pe frunte, iar Loredana i-a spus că mama ei nu a mângâiat-o niciodată așa”, a declarat avocatul tinerei, Cristian Ion, potrivit Gâ

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Loredana este colegă de celulă cu trei femei. Fiind mai în vârstă decât ea și cu mai multă experiență de viață, acestea au avut ocazia să poarte discuții mai serioase cu adolescenta, încercând să o învețe lucruri bune. Pe parcurs, după toate discuțiile cu colegele ei, Loredana s-a simțit susținută și încurajată și a început să citească cartea de rugăciuni pe care i-au dat-o colegele ei. Mai mult decât atât, are un loc al ei special unde se roagă și unde stă atunci când simte nevoia să-și adune gândurile. Ea se retrage lângă gemulețul din arest.

„În prima fază, i-a dat cineva o carte de rugăciuni, dar ea a zis că nu o vrea, pentru că nu merită ca nici măcar Dumnezeu să se uite la ea. Apoi, a început să se roage să o ierte. Se roagă și pentru Alina. Când este comunicativă, când se retrage și se duce la gemulețul de la camera de arest. Se gândește că viața ei s-a cam distrus”, a mai dezvăluit avocatul tinerei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191