Vica Blochina, atac dur la adresa Oanei Roman!: „Tu toată viața ai măscărit…”. De la ce a pornit scandalul dintre cele două

Vica Blochina, atac dur la adresa Oanei Roman!: „Tu toată viața ai măscărit…”. De la ce a pornit scandalul dintre cele două

Deși erau prietene bune în trecut și mergeau împreună în vacanțe, acum Vică Blochina și Oana Roman sunt de la cuțite. Vica Blochina i-a transmis vedetei replici acide pe contul ei personal de Instagram. Iată de la ce a pornit scandalul dintre cele două!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Scandal de proporții între Vica Blochina și Oana Roman! Blondina a făcut acuzații grave la adresa vedetei, asta după ce Oana Roman l-a criticat pe Selly. Vica Blochina s-a mai putut abține și și-a scos ”gheruțele”.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Vica Blochina, replici acide la adresa Oanei Roman!

Oana Roman și Vica Blochina au fost prietene în trecut, însă acum relația dintre cele două este destul de tensionată. Vica Blochina i-a luat apărarea lu Selly și i-a adus Oanei Roman acuzații grave.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

”S-a apucat Oana Roman să discute despre Selly, care este idolul mamelor, și își doresc să aibă copiii ca el. Eu nu înțeleg cu ce tupeu poți să te iei de un puști atât de mișto, atât de iubit și atât de cuminte, doar pentru a fi în centrul atenției. S-au terminat acum scandalurile cu bărbatul tău și acum te-ai luat de Selly.

Apropo, câte cărți a citit soțul tău? Așa am și eu o mică curiozitate, că dacă tot ai așa pretenții să fii femeie educată și citită. Bănuiesc că, iei pe unul lângă tine tot atât de citit și educat. Tu toată viața ai măscărit pe taică-tu, pe soțul l-ai făcut de tot rahatul. Minți o populație întreagă cu ceaiurile de slăbire, dar de fapt te slăbești cu aplicațiile, că doar ne cunoaștem.”, i-a transmis Vica Blochina pe rețelele de socializare.

Cum a reacționat Oana Roman

Oana Roman a avut prima reacție pe contul ei personal de Instagram, asta pentru că o urmăritoare a trimis ceea ce-a postat Vica Blochina pe rețelele de socializare despre ea. Oana Roman nu a putut să vadă postaream asta pentru că cel mai probabil o are la block, însă a fost de acord cu ceea ce i-a scris fanul.

”Dacă și una ca asta te critică, care nu știe să citească decât ”cărți de credit”, vai de noi.”, i-a transmis o fană Oanei Roman.

”Am primit mesajul ăsta. Nu știu la cine se referă, dar mi-a plăcut mult.”, a scris Oana Roman.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191