Victor Cornea a dus-o pe Andreea Bălan în culmea extazului! Tenismenul i-a arătat „comoara” lui. FOTO

Victor Cornea a dus-o pe Andreea Bălan în culmea extazului! Tenismenul i-a arătat „comoara” lui. FOTO

Andreea Bălan (38 de ani) și jucătorul de tenis Victor Vlad Cornea (29 ani de ani) sun unul dintre cele mai nou cuplu din showbiz-ul autohton.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Cântăreața și-a însoțit noul iubit în Germania, la turneul ATP Stuttgart și acum par să fi trecut la un alt nivel. Originar din Sibiu, Victor Cornea i-a cucerit iremediabil inima Andreei Bălan și a dus-o în camera ! Stați așa, nu vă gândiți la prostii. Artista a avut ocazia să-i vadă trofeele și medaliile primite în cariera de tenismen. 

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Mândră tare de reușitele iubitului său, Andreea Bălan a postat pe story câteva imagini din camera în care Victor Cornea își ține trofeele, dar i-a și dat tag, pesemne că nu mai vrea să se ascundă de nimeni.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Diferența de nouă ani nu contează

După ce a trecut prin mai multe drame sentimentale, Andreea Bălan pare să-și fi găsit fericirea în brațele lui Victor. Dacă la început se ascundeau, acum, cântăreața și iubitul ei își fac declarații de dragoste fără perdea pe rețelele sociale.

Deși până acum nu a arătat interes pentru acest sport, Andreea Bălan a devenit, brusc un mare fan al tenisului. Ea a publicat, pe rețelele de socializare, fotografii de pe terenul de tenis și s-a arătat foarte încântată de acest sport. „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”, a scris artista pe Instagram.

Chiar dacă între ei este o diferență mare de vârstă, mai precis 9 ani, se pare că aceasta nu este un impediment în fața iubirii lor. Andreea a trecut prin multe dezamăgiri în dragoste în ultimii ani, dar acum pare mai fericită ca oricând.

Dragostea este tot ce contează

În cadrul unui interviu, Andreea Bălan mărturisea că nu pune preț pe lucrurile materiale, ci viața personală este cea care contează cel mai mult. „Eu dacă aleg pe cineva aleg pentru că îmi place de cineva nu pentru că aș avea nevoie de cineva.

Oamenii au absolut tot ce contează femeie sau bărbat sau pur și simplu un om în normal care tu alegi un suflet potrivit pentru tine.

Trebuie să alegi un suflet care e bun pentru tine, potrivit pentru tine și nu te uiți la niciun aspect de genul ăsta, alegi sufletul și aleg iubirea.

Am mai dat interviu și am fost întrebat ce aș alege, clar iubirea pentru că suntem aici să iubim să fim iubiți și tot universul este făcut din iubire. Nu contează absolut nimic altceva decât iubirea, nimic până la urmă.

Banii se fac, dacă ai cap îi faci și eu singură îi fac de 20 de ani. Pentru mine banii nu mai este o problemă de foarte mult timp așa că în general trebuie să primeze iubirea, dragostea”, spunea Andreea Bălan despre viața amoroasă.

Cine este Victor Cornea

Victor Cornea este locul mondial la simplu, asta pentru că și-a concentrat atenția către proba de dublu, clasament în care ocupă poziția a 84-a ATP, cea mai bună din carieră.

În 2023, Cornea a câștigat 5 trofee la dublu, toate la competiții de tip challenger.

Acum 9 ani, în 2014, el într-o fotografie care avea să se viralizeze. Alături de Klaus Iohannis, pe terenul de tenis, la scurt timp ce actualul președinte al României câștigase primul său mandat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191