Victor Cornea, criticat aspru pentru relația cu Andreea Bălan: „Nu mai poate face copii. Te va distrage de la cariera ta”

Victor Cornea, criticat aspru pentru relația cu Andreea Bălan: „Nu mai poate face copii. Te va distrage de la cariera ta”

Povestea de iubire a Andreei Bălan cu jucătorul de tenis Victor Cornea este aspru criticată de către oamenii din social media. Mulți dintre ei îl „sfătuiesc” pe iubitul vedetei să renunțe la relația pe care o au împreună, oferind argumente pe cât se poate de deranjante pentru orice femeie. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Recent, în secțiunea comentarii a uneia dintre postările de pe Instagram ale tenismenului, anumiți internauți și-au expus punctul de vedere referitor la relația pe care o are cu artista Andreea Bălan. Află din rândurile de mai jos cum este îndemnat Victor Cornea să renunțe la relație, prin prisma anumitor „argumente” din social media. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Cineva nu suportă să vadă oameni fericiți!”

Pe cât de fericiți se declară a fi cei doi, pe atât de deranjați sunt anumiți internauți, care lansează comentarii tăioase către relația lor. Mai nou, Victor Cornea a fost sfătuit să renunțe la Andreea Bălan, atât timp cât își dorește să evolueze pe plan profesional și să-și întemeieze propria familie, pe motiv că vedeta „nu mai poate face copii”. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Andreea e divorțată, cu 2 copii. E în procese cu Burcea. Este o fire complicată, narcisistă, te va distrage de la cariera ta. În plus, nu mai poate face copii. Ar trebui să apeleze la o mamă surogat daca vrea copii. Sigur asta îți dorești? Sau o păstrezi pentru nevoile trupești și pentru a fi mai cunoscut?”, a fost comentariul răutăcios, lăsat la postarea lui Victor Cornea. 

A fost suficient un astfel de comentariu pentru ca restul oamenilor de pe Instagram să îi sară în cap celui care a scris rândurile de mai sus, considerând comentariul unul dizgrațios, precizând faptul că un asemenea mesaj are un impact extrem de puternic asupra Andreei Bălan și o face victima umilințelor publice. 

„Ce comentariu dizgrațios! Să înțeleg că ești bucuros că Burcea mai poate face copii? Ce nu pricepi e că Andreea era să moară la a doua naștere, nu mai scrie așa ceva niciodată. Ține ura în tine! Ai frustrări nerezolvate. Cum să lași un asemenea mesaj aici? Când știi ce impact poate avea? Și dacă relația lor va fi una scurtă, care e problema? Andreea nu mai are voie să aibă relații? Este greu să fie mereu condamnată, la fiecare relație după Burcea. Cum să îți permiți să o umilești public?”,

„Cineva nu suportă să vadă oameni fericiți!!”, au fost doar o parte dintre reacțiile internauților. 

Victor Cornea: „Îmi doresc să o am alături”

La polul opus, Victor Cornea susține tare și răspicat faptul că Andreea Bălan este femeia cu care are o conexiune extraordinară, și cea care îl susține în tot ceea ce face, considerând că datorită ei este un bărbat fericit și liniștit. 

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională ( – râde)!

Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult ( – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, povestea Victor Cornea, potrivit Digi Sport.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191