Victor Cornea, gest suprem de iubire pentru Andreea Bălan! Nimeni nu se aștepta să facă asta atât de curând

Victor Cornea, gest suprem de iubire pentru Andreea Bălan! Nimeni nu se aștepta să facă asta atât de curând

De câteva luni, tenismenul Victor Cornea (29 de ani) și Andreea Bălan (39 de ani) trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Drept dovadă, artista deja i-a făcut acestuia cunoștință cu fetele sale, Ella și Clara, pe care le are cu George Burcea, fiind prima dată când vedeta le prezintă copilelor sale un bărbat, de la despărțirea de tatăl lor. De asemenea, cuplul nu se sfiește să își arate iubirea în mediul online. Recent, cântăreața s-a bucurat de o surpriză plăcută din partea iubitului ei.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

În ciuda faptului că fanii Andreei Bălan (39 de ani) nu au părut foarte încântați când aceasta și-a recunoscut idila cu tenismenul Victor Cornea (29 de ani), considerând, probabil, că datorită vârstei, cei doi nu vor petrece prea mult timp împreună, se pare că au devenit din ce în ce mai uniți și mai îndrăgostiți.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Recent, după câteva luni de relație, cântăreața i-a făcut acestuia cunoștință cu fetele sale, Ella și Clara, care par extrem de încântate de iubitul mamei lor. Și nu doar atât, dar artista pare mai fericită ca niciodată alături de noul ei partener. Și nici sportivul nu se sfiește să își arate dragostea față de cântăreață, drept dovadă, acesta i-a făcut un cadou iubitei sale.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Andreea Bălan a publicat pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, un videoclip în care apare un prosop cu numele ei. Mai exact, se pare că Victor Cornea și-a personalizat prosopul de la Roland Garros cu numele artistei!

De când sunt împreună, Andreea Bălan radiază de fericire, duce o viață frumoasă, plină de călătorii, lângă iubitul său mai tânăr cu aproape 10 ani. Cântăreței pare să îi priască din plin povestea de dragoste cu tenismenul, care durează deja de două luni. Este toată numai un zâmbet și dragostea i se citește pe chip.

Pe 23 iunie, atunci când a împlinit vârsta de 39 de ani, Andreea Bălan chiar a recunoscut faptul că este fericită și acest lucru se datorează noului bărbat din viața ei: „Astăzi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragii mei, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a fost mesajul publicat de aceasta pe Instagram.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191