Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un băiat de 10 ani dintr-o relație anterioară. Cât de mult seamănă Luca cu tatăl său / FOTO

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un băiat de 10 ani dintr-o relație anterioară. Cât de mult seamănă Luca cu tatăl său / FOTO

Victor Cornea este tată de băiat! Iubitul Andreei Bălan are un fiu dintr-o relație anterioară pe care l-a ținut ascuns. Luca are 10 ani și seamănă leit cu tatăl său. Băiețelul a fost prezent recent la petrecerea organizată de artistă pentru fiica ei, Ella. Iată cum arată fiul lui Victor Cornea!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Andreea Bălan are două fetițe superbe dintr-o relație anterioară, însă și iubitul ei, Victor Cornea, este tată de băiat. Tenismenul a ales să-l țină ascuns și nu a vorbit niciodată despre băiețelul său în fața camerelor.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Victor Cornea are un copil dintr-o relație anterioară

Andreea Bălan a făcut cunoștință cu fiul iubitului ei la ziua ei de naștere, iar recent Luca a participat la petrecerea organizată de cântăreață pentru fiica ei, Ella, care a împlinit vârsta de 7 ani. Luca are 10 ani și din imagini se poate observa faptul că seamănă leit cu tatăl său.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Victor Cornea a vorbit despre cea care l-a făcut tată și susține că are o relație foarte bună cu mama băiețelului său. Potrivit , iubitul Andreeei Bălan a mărturisit că era mult mai tânăr atunci când a devenit tată, astfel că a fost nevoit să plece în Statele Unite ale Americii în acea perioadă și cel mic a rămas cu mama lui pentru a învăța în București.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă… Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră!”, a declarat Victor Cornea pentru sursa citată mai sus.

Luca nu-i calcă pe urme tatălui său

Deși toată lumea s-ar fi așteptat ca fiul lui Victor Cornea să-i calce pe urme, iubitul Andreei Bălan a mărturisit băiețelul lui are cu totul altă pasiune. Acesta a ales să joace fotbal încă de la o vârstă fragedă. Victor Cornea susține că nu a uitat de îndatoririle de tată și are o relație foarte bună cu cel mic.

”Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin.”, a mai mărturisit Victor Conea pentru sursa citată mai sus.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191