Victor Cornea s-a mutat în casa de 850.000 de euro deținută de Andreea Bălan? Cum s-a dat de gol cântăreața: „E curtea plină…”

Victor Cornea s-a mutat în casa de 850.000 de euro deținută de Andreea Bălan? Cum s-a dat de gol cântăreața: „E curtea plină…”

Andreea Bălan și Victor Cornea au dus relația lor la un alt nivel! Se pare că tenismanul este deja un obișnuit în vila vedetei din Pipera, unde, surpriză, curtea e toată împânzită de mingi de tenis.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Andreea Bălan (39 de ani) nu a ezitat să le arate fanilor unde locuiește, într-un clip  postat pe TikTok. Artista deține o proprietate imensă, al cărei preț se ridică la de euro.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Cât costă vila duplex Andreei Balan din Pipera?! Te ia cu amețeală!

Proprietatea este impresionată încă de la intrare, având în vedere că, inițial, a fost gândită ca un duplex.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Nu locuiesc cu chirie. E casa mea. Ținând cont că zona e foarte bună, casa e foarte mare, în Pipera, cred că prețul ei este estimat acum la ”, a dezvăluit Andreea Bălan, în filmare.

Spațiul pe care se întinde impozanta proprietate este 340 de metri pătrați, casa fiind construită pe un teren de 500 de metri.

Vedeta a făcut apoi, ca o gazdă primitoare, un tur al vilei, dezvăluind astfel că locuința are foarte multe camere, 5 băi, o spălătorie, două dressinguri, dar și 2 sau 3 locuri de parcare.

Casa are două intrări, pentru că a fost construită ca duplex inițial, dar acum este o casă mare.

Aici este spălătoria. Spălăm cu două mașini, avem uscător, călcător, tot ce trebuie pentru că avem copii. Livingul are o suprafață de 120 de metri pătrați, au fost două încăperi care a devenit una singură.

Aici e studioul de înregistrări. Este făcut ca și studio de înregistrări, doar că nu avem aparatură, dar este antifonat ca și studio. Avem și 5 băi și două dressinguri”, a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan are curtea plină de mingi de tenis: „Mai nou îmi place foarte ”

Surpriza a venit, însă, la final, căci în curtea impozantei vile ale cântăreței se puteau observa foarte multe mingi de tenis, care aparțineau, cel mai probabil, iubitului cântăreței, tenismanul Victor Cornea.

„Mai nou îmi place tenisul și îl practic”, a fost comentariul blondinei.

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a evoluat cu pași repezi. Tenismanul, în vârstă de 29 de ani, le-a cunoscut deja și pe fetițele Andreei Bălan, și se pare că acesta s-a mutat deja la solistă acasă, unde îi dă lecții intensive de tenis.

Victor Cornea este originar din Sibiu, iar când vine în București nu ezită să înnopteze la Andreea acasă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191