Victor Pițurcă, totul despre soția sa: „Am fost un mare norocos!”. Ce spune despre căsnicia cu Maria

Victor Pițurcă, totul despre soția sa: „Am fost un mare norocos!”. Ce spune despre căsnicia cu Maria

Victor Pițurcă (67 de ani) se consideră un bărbat norocos atunci când se gândește la soția sa, Maria (62 de ani) cu care este căsătorit de mai bine de trei decenii și cu care are doi copii: pe Alex și pe Claudia. În cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin” fostul selecționar a vorbit despre partenera sa de viață.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

„Am fost un mare norocos, am dat peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o. De la 17 ani am cunoscut-o. La Târgu – Jiu mi-am cunoscut soția, ea era încă elevă la liceu iar când a luat la facultate s-a mutat la Craiova în casa mea de acolo iar eu făceam naveta, pe atunci, Craiova – Scornicești, dar au intervenit cei de la Steaua, iar ultimul an de facultate și l-a făcut la București”, a spus Victor Pițurcă.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Soția lui Pițurcă, stâlpul familiei

Fostul selecționar a mai recunoscut, în cadrul podcastului că tot greul, de multe ori, a fost dus de soția sa, Maria, atunci când a venit vorba de familie:

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„E foarte greu să fii soția lui Victor Pițurcă. Gândiți-vă că eu nu prea am știut cum au crescut copiii mei doar soția mea s-a ocupat pentru că eu eram doar în cantonamente. Pentru o soție de fotbalist este foarte grea viața pentru că trebuie să stai majoritatea timpului mai singură că asta este.

O soție de fotbalist își petrece foarte mult timp singură pentru că omul nu este acasă, omul este la muncă. Pleacă în deplasare că e duminică, Paște sau Crăciun, nu contează, iar femeia trebuie să înțeleagă lucrurile astea și trebuie să treacă peste momentele mai dificile”.

Click! spune

Victor Pițurcă a fost protagonistul unei relații extraconjugale. Deși căsătorit, fostul sportiv a început, în anul 1995, o relație cu Vica Blochina. Din povestea lor de dragoste a venit pe lume un băiat, Edan, în anul 2007. Trebuie amintit faptul că relația dintre fosta balerină din Lituania și Victor Pițurcă a fost una destul de controversată. Când Vica a dat naștere copilului, Pițurcă nu a dorit să-l recunoască.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191