Victor Ponta a răbufnit: Noi nu decidem nimic, așteptăm să ni se spună din afară, cu ‘da, să trăiți!’

Victor Ponta a răbufnit: Noi nu decidem nimic, așteptăm să ni se spună din afară, cu ‘da, să trăiți!’

Victor Ponta a analizat, duminic[ seara, la România TV, cele mai recente evenimente de pe scena politică internațională. În opinia lui Victor Ponta, Europa și mai ales România, trece printr-0 mare criză de lideri autentici. Din acest motiv, Europa a ales să se sinucidă pentru cauza lui Volodimir Zelenski, a avertizat fostul premier PSD.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

„Toată lumea spune un lucru sigur, din acest război pierde Europa! E foarte clar că a pierdut cel mai mult, pentru că are în fruntea sa, ca și România, niște oameni care sunt pe post de marionete. În general, un om politic trebuie să spună că pune în primul rând interesul țării sale. În țările europene se spune că trebuie să sufere francezii, nemții, românii. E o realitate. Dar e o raritate, cancelarul german care s-a dus in vizita, in China (…).

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

De asta domnul Iohannis nu mai iese în public. Când a fost ultima oară când a fost văzut la o acțiune publică? La Ziua Marinei?! (…)„, a declarat Victor Ponta.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Victor Ponta anticipează un viitor sumbru pentru Uniunea Europeană.

„De ce noi, Europa, trebuie să plătim prețul pentru tot războiul? Sigur, să suținem Ucraina, dar să ne susținem și țara noastră!

Europa nu mai produce nimic, va fi un continent-satelit unde va veni energie din SUA, vor fi importuri de prin China. Turcia e acum un puternic hub energetic.

(…) Noi nu decidem nimic, așteptăm să ni se spună din afară, cu ‘da, să trăiți!’

Ajutăm Ucraina, dar suntem singurii care nu primesc nimic în schimb”, a mai transmis fostul premier.

De asemenea, fostul șef de la Palatul Victoria a vorbit și despre economiile pe care a anunțat Klaus Iohannis că le face la energie.

„E o minciună populistă! De ce le ține aprinse? Că oricum nu e acolo. Să mai stingă de la cele 5 case”, a mai transmis Ponta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191