Victor Vrînceanu, declarații în premieră despre botezul micuței Victoria-Venice: „Andreea s-a ocupat de tot. Riscam o catastrofă dacă le alegeam eu…”

Victor Vrînceanu, declarații în premieră despre botezul micuței Victoria-Venice: „Andreea s-a ocupat de tot. Riscam o catastrofă dacă le alegeam eu…”

Azi e ziua cea mare pentru jurnalistul Victor Vrînceanu! Fostul iubit al Andreei Antonescu a vorbit, în premieră, despre creștinarea micuței Victoria-Venice. Ne-a povestit că nu are deloc emoții, dar sentimentele unice pe care le trăiește sunt cu totul deosebite.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Victor Vrînceanu, primele declarații despre botezul fetiței 

A venit ziua cea mare pentru jurnalistul Victor Vrînceanu și fosta iubită, Andreea Antonescu! Deși sufletește separați, ca părinți formează un întreg și așa va fi mereu pentru micuța Victoria-Venice. 

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Se anunță petrecere cu fast în Capitală și totul pare să fie pus la punct în cel mai mic detaliu. Femeile, doar știți cum sunt, se ocupă de toate și, când vine vorba de organizare, nu ratează nimic! Cu siguranță aceste detalii au fost luate în calcul și de Victor Vrînceanu, tatăl micuței Victoria-Venice, căci ne-a declarat, în exclusivitate, că Andreea Antonescu a avut „liber” la organizarea petrecerii de botez a fetiței. 

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Cu doar câteva zeci de minute înainte de creștinare, Victor Vrînceanu, contactat de Click!, a oferit câteva declarații despre frumosul eveniment din viața lui și a Andreei Antonescu. Cunoscutul jurnalist nu are deloc emoții, dar recunoaște că sentimentele pe care le trăiește de când a devenit tătic sunt cum nu se poate mai frumoase și mai speciale. 

Victor Vrînceanu: „Andreea s-a ocupat de tot. A organizat ireproșabil”

La capitolul organizare, totul a fost pregătit de Andreea Antonescu, după cum s-au înțeles cei doi. 

Victor a ajutat-o cu orice a avut artista nevoie și, spune el, totul a ieșit ca la carte. Cum altfel?

„Andreea s-a ocupat de tot! Era cumva ă dați seama cât mă pricep eu la baloane si culori de decor. Riscam o catastrofă dacă le alegeam eu ( – râde). Ea are foarte mult bun gust, a trăit toată viața pe scenă și știe cel mai bine ce trebuie la astfel de evenimente.

Așa că am convenit împreună să se ocupe ea, iar eu să o ajut cu tot ce are nevoie. A organizat totul la virgulă, ireproșabil.

Nu pot spune că am emoții, dar simt niște sentimente speciale, foarte frumoase. Sentimente pe care nu le-am înțeles până în momentul în care am devenit tată. Alături de noi vor fi familiile noastre și prietenii apropiați cu care vom sărbători acest moment unic”, a declarat Victor Vrînceanu, în exclusivitate pentru Click!. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191