VIDEO Avalanșă de agresiuni în Parlament. Tanasă de la AUR și Ghiță de la PSD s-au dus să caute rost de bătaie în grupul UDMR

VIDEO Avalanșă de agresiuni în Parlament. Tanasă de la AUR și Ghiță de la PSD s-au dus să caute rost de bătaie în grupul UDMR

Un nou scandal a avut loc în această seară în Parlament, când deputații Dan Tanasă (AUR) și Daniel Ghiță (PSD) au mers la grupul parlamentarilor UDMR și s-au luat la ceartă cu aceștia. De asemenea, Ghiță l-a tras de ureche pe un deputat USR pe holul Parlamentului.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

„Miroși a pălincă, mă!”, i-a spus Tanasă unui parlamentar UDMR. El le-a reproșat parlamentarilor maghiari că „au fost la guvernare cu PSD și PNL, dar nu au făcut nimic”.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Replicile nu au întârziat: „Papagalule!”, „Ești prost”.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Fostul ministru Tanczos Barna, care stătea pe scaun, s-a ridicat nervos și i-a spus li Tanasă: „Ia terminați odată, plecați de aici!”

Cearta a degenerat, parlamentarii de ambele părți și-au aruncat injurii atât în limba română, cât și în limba maghiară.

„Ne luați banul și ne furați teritoriul”, i-a acuzat social democratul Daniel Ghiță pe parlamentarii UDMR.

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a intervenit pentru a-l calma pe Ghiță.

În tot acest timp, mai mulți parlamentari, inclusiv președintele AUR, George Simion, filmau scena cu telefoanele.

„În 1998 am ajuns prima oară aici. Am avut un parlament, o instituție respectată și uitați ce a fost și unde am ajuns, după ce au ajuns circarii în parlament”, a spus mai târziu Tanczos Barna, de la tribuna Plenului.

La scurt timp după cearta din plen. Ghiță l-a tras de ureche pe parlamentarul USR Sebastian Cernic, susținând că și cei de la USR sunt „trădători”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191