VIDEO. Avion în flăcări pe pista aeroportului Haneda din Tokyo. Peste 300 de oameni s-ar fi aflat la bord

VIDEO. Avion în flăcări pe pista aeroportului Haneda din Tokyo. Peste 300 de oameni s-ar fi aflat la bord

Un incident grav a avut loc pe Aeroportul Haneda din Tokyo, când un avion al companiei aeriene Japan Airlines a luat foc în timpul aterizării. Potrivit informațiilor furnizate de BBC, aeronava era în flăcări în momentul în care a atins pista, iar situația a fost extrem de tensionată pentru cei 300 de pasageri aflați la bord.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Din ce cauză a luat foc avionul pe pistă

Conform relatărilor, incidentul a survenit cel mai probabil în urma unei coliziuni cu o aeronavă a Gărzii de Coastă. Televiziunea japoneză, citată de Reuters, a indicat că imaginile transmise de postul local NHK arată flăcări puternice ieșind de la geamurile avionului și de dedesubtul acestuia. Mai mult, se pare că focul a afectat și pista aeroportului, generând o situație de urgență.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Autoritățile japoneze fac eforturi să gestioneze situația

La momentul redactării acestui articol, știrea se află în curs de actualizare, iar autoritățile japoneze sunt probabil în mijlocul eforturilor de a gestiona situația și de a oferi informații precise cu privire la eventualele victime sau cauzele exacte ale incidentului.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Incidentul de la Aeroportul Haneda reprezintă un avertisment asupra pericolelor inerente în industria aviatică și subliniază importanța extrem de mare a standardelor de siguranță. Compania Japan Airlines și autoritățile locale vor trebui să investigheze în detaliu circumstanțele care au dus la acest incident și să ia măsuri corespunzătoare pentru a preveni evenimente similare în viitor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191