VIDEO Fiul soților uciși în explozia de la Crevedia: „Părinții mei au spus mereu că din cauza lor o să moară, că acolo e o bombă”

VIDEO Fiul soților uciși în explozia de la Crevedia: „Părinții mei au spus mereu că din cauza lor o să moară, că acolo e o bombă”

Mărturie cutremurătoare a bărbatului care și-a pierdut ambii părinți în explozia de la Crevedia. Acum, acesta se pregătește de înmormântarea celor doi. Femeia care a murit din cauza arsurilor vorbea la telefon cu fiica sa, în momentul în care a fost cuprinsă de flăcări. Soțul său a făcut infarct când a văzut-o, povestește fiul celor doi.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

-Mama era afară, în curte, când a prins-o explozia, iar tata venea de la muncă. S-a dus că a văzut fum.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Aș vrea să aduc la cunoștința organelor competente și mai ales domnului Arafat, care a spus că tata nu a murit în asta, dar unde a murit? A călcat pe o sticlă și a murit? Din ce cauză a murit? Măcar nu poate să îi fie rușine să gândească decât că e o durere foarte mare să pierzi amândoi părinții odată. Măcar putea să spună condoleanțe. E strigător la cer.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

-Nu v-a sunat nimeni să va transmită condoleanțe?

-Nu.

-Să vă ajute cu înmormântarea?

-Nu a spus nimeni.

Să trăiești cu o femeie 30 și ceva de ani, s-o vezi lângă tine, jos, arsă, s-o mai cunoști doar după Era arsă în totalitate, nu era spațiu unde să pui degetul pe ea.

Acum trebuie să-mi îngrop ambii părinți. Rude nu mai am, mai am un unchi lângă mine, și el ars, băiatul lui a venit din Londra.

Părinții mei au spus mereu că din cauza lor o să moară, că acolo e o bombă.

2 oameni au murit și 56 au fost răniți în explozia devastatoare de sâmbătă seara, din Crevedia. Unii dintre răniți sunt în România, alții au fost transferați în străinătate. De asemenea, 8 case au fost distruse.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191