VIDEO. „Golden Gate de România” se deșurubează. Imagini de pe podul de la Brăila, la nici două luni de la inaugurare

VIDEO. „Golden Gate de România” se deșurubează. Imagini de pe podul de la Brăila, la nici două luni de la inaugurare

Imagini incredibile cu cea mai înaltă și cea mai scumpă construcţie din România. „Golden Gate”-ul de la Brăila, inaugurat de nici două luni, se deșurubează cu mâinile goale. Locuitorii din zonă au surprins în imagini cum șuruburile se desprind din parapeții de pe margine. Compania Națională de Infrastructură Rutieră dă vina pe neglijența constructorilor, dar spune că nu există niciun pericol ca podul să se prăbușească. În urmă cu mai bine de două săptămâni, șoferii erau nemulțumiți că asfaltul are denivelări.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Bărbat: Ce ai făcut, mă, nene, mă? Aoleu, altul! Tot podul așa este. Câte un șurub, și ăla nepus. Totul, nimic nu-i strâns aici la pod. Gaură. Ia uite, aici iese șurubul. Aici nu are.

SONDAJ/ Sunteți de acord cu decizia Şcolii „Sf. Vasile” Ploieşti de reintroducere a uniformei pentru elevi?

Imaginile au fost surprinse pe podul de la Brăila, inaugurat cu mare fast în urmă cu mai bine de o lună. Pe al treilea cel mai mare pod suspendat din Europa, unele șuruburi sunt puse de formă. În timp ce altele sunt atât de slăbite, încât se deșurubează fără prea mare efort.

Cum vor fi IMPOZITATE PFA-urile si MICROINTREPRINDERILE: Iata forma finala a legii, cu MASURILE FISCALE!

Bărbat: Ia, uite, se scoate cu mâna. Se învârt toate șuruburile. Ăsta iese, ăsta

Din fericire, șururburile nu se desprind din structura de rezistență a podului, ci din parapetele de pe margine.

Compania Națională de Drumuri arată cu degetul către constructorii care au ridicat podul și amenință că nu semnează recepția lucrării.

Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR: Este vorba de neglijență. Pentru că, în mod normal, când sunt șuruburi, le iei dintr-un capăt și le strângi pe rând, pe fiecare. Probabil că au avut mai multe echipe. Echipele nu au fost împărțite pe sectoare, cum trebuie, și au omis, efectiv, să strângă anumite șuruburi. Să ia măsuri pentru a strânge aceste șuruburi. Nu există niciun risc ca podul să se prăbușească.

La construcția comparată cu celebrul „Golden Gate” din San Francisco a lucrat o asociere de firme din Italia și Japonia. Probleme au apărut și la nivelul asfaltului care s-a umplut de denivelări, la începutul lunii.

Bărbat: Aici, asfaltul e lăsat și e fugit, refulat încoace, din cauza greutății. Deci nu e marcajul fugit. A fugit cu tot cu asfalt.

Autoritățile susțin că de vină sunt șoferii, pentru că nu au respectat restricțiile de tonaj, impuse în zilele caniculare. CNAIR a dat asigurări că asfaltul va fi reparat de către constructori.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191