VIDEO Imagini cu lanțul uman format în stațiunea Mamaia pentru a o salva de la înec pe adolescenta de 16 ani. Trei bărbați au murit

VIDEO Imagini cu lanțul uman format în stațiunea Mamaia pentru a o salva de la înec pe adolescenta de 16 ani. Trei bărbați au murit

Au apărut imagini cu lanțul uman din stațiunea Mamaia, unde trei bărbați și-au găsit sfârșitul în timp ce încercau să salveze o adolescentă în vârstă de 16 ani.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Fata a fost luată de curenții puternici și dusă în larg. Tatăl ei a văzut-o și și s-a aruncat imediat în valuri ca să o salveze. În ajutorul lor au sărit alți doi bărbați.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Între timp, mai mulți turiști s-au luat de mâini formând un lanț uman pentru a-i trage spre mal. Salvamarii au intervenit și ei, dar a durat zeci de minute până au reușit să îi scoată pe toți din apă.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Fata fost resuscitată şi dusă la spital, însă pentru salvatorii ei medicii nu au mai putut face nimic.

Acum, adolescenta este internată la Spitalul Județean Constanșa. Starea ei de sănătate este un stabilă și este posibil să fie externată în curând.

Totul s-a întâmplat luni dimineața, în stațiunea Mamaia, când marea era foarte agitată și valurile puternice. Alături de cei trei bărbați, tot luni și-au pierdut viața alți trei turiști: unul în Venus, altul tot în Mamaia și încă un tânăr care a intrat noaptea în mare la Costinești.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191