VIDEO Imagini cu lanțul uman format în stațiunea Mamaia pentru a o salva de la înec pe adolescenta de 16 ani. Trei bărbați au murit

VIDEO Imagini cu lanțul uman format în stațiunea Mamaia pentru a o salva de la înec pe adolescenta de 16 ani. Trei bărbați au murit

Au apărut imagini cu lanțul uman din stațiunea Mamaia, unde trei bărbați și-au găsit sfârșitul în timp ce încercau să salveze o adolescentă în vârstă de 16 ani.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Fata a fost luată de curenții puternici și dusă în larg. Tatăl ei a văzut-o și și s-a aruncat imediat în valuri ca să o salveze. În ajutorul lor au sărit alți doi bărbați.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Între timp, mai mulți turiști s-au luat de mâini formând un lanț uman pentru a-i trage spre mal. Salvamarii au intervenit și ei, dar a durat zeci de minute până au reușit să îi scoată pe toți din apă.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Fata fost resuscitată şi dusă la spital, însă pentru salvatorii ei medicii nu au mai putut face nimic.

Acum, adolescenta este internată la Spitalul Județean Constanșa. Starea ei de sănătate este un stabilă și este posibil să fie externată în curând.

Totul s-a întâmplat luni dimineața, în stațiunea Mamaia, când marea era foarte agitată și valurile puternice. Alături de cei trei bărbați, tot luni și-au pierdut viața alți trei turiști: unul în Venus, altul tot în Mamaia și încă un tânăr care a intrat noaptea în mare la Costinești.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191