VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici, pe teren, la verificarea lucrarilor de investitii in unitatile de invatamant

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici, pe teren, la verificarea lucrarilor de investitii in unitatile de invatamant

Primarul Andrei Volosevici s-a aflat, zilele acestea, pe teren, pentru a inspecta progresele lucrărilor de investiții la unitățile de învățământ din municipiu.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Inițiativa edilului face parte din eforturile constante ale administrației locale de a asigura un mediu educațional sigur și modern pentru elevi.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

În timpul inspecției, primarul a fost însoțit de city managerului municipiului Ploiesti, Simona Albu, un membru activ al echipei primarului Volosevici, cunoscuta pentru experiența sa în gestionarea proiectelor comunitare.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Simona Albu este una dintre personajele din administaratia locala cu expertiză și viziune în echipa municipală, contribuind la dezvoltarea sustenabila a orasului.

In cazul proiectelor de investiții aflate in curs de execuție, Volosevici a subliniat importanța monitorizării constante pentru a asigura calitatea și respectarea termenelor.

„Investițiile în educație reprezintă un pilon esențial pentru dezvoltarea durabilă a comunității. Prin astfel de verificări pe teren, vreau ca ploieştenii să ştie ca acord o atenție specială sectorului educațional şi nu numai.”, ne-a transmis primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191