VIDEO Primele declarații ale lui Vlad Pascu, autorul accidentului din 2 Mai: Îmi pare rău. Nu pot să dau timpul înapoi

VIDEO Primele declarații ale lui Vlad Pascu, autorul accidentului din 2 Mai: Îmi pare rău. Nu pot să dau timpul înapoi

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a comis accidentul grav din 2 Mai după ce luase mai multe tipuri de droguri, spune că îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Sunt primele declarații făcute de tânăr după tragedia soldată cu 2 morți.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Pascu, aflat în arest preventiv, a fost adus la DIICOT pentru audieri. La întrebările jurnaliștilor, el a răspuns de mai multe ori: Îmi pare rău”.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

El a adăugat că nu le-a cerut părinților să intervină în favoarea lui.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Întrebat ce mesaj are pentru familiile victimelor, tânărul a spus: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi”.

La DIICOT au loc astăzi mai mule audieri. Au fost chemați părinții lui Vlad Pascu, în condițiile în care mama tânărului este suspectată că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar.

De asemenea, patru prieteni ai lui Vlad Pascu sunt verificați într-o operațiune anti-drog. Ei ar fi furnizat droguri de risc şi mare risc la petreceri private desfăşurate în diverse locaţii private din Bucureşti, la care, de asemenea, au participat persoane cu potenţial financiar ridicat.

Doi tineri au murit, în 19 august, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce Vlad Pascu i-a lovit din plin și a plecat de la locul accidentului. Alți 3 tineri au ajuns la spital cu răni grave în urma impactului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191