VIDEO șocant! Momentul în care Vlad Pascu îi ucide pe cei doi studenți, filmat de o cameră de supraveghere

VIDEO șocant! Momentul în care Vlad Pascu îi ucide pe cei doi studenți, filmat de o cameră de supraveghere

Întreaga țară a rămas îndurerată în urma accidentului teribil produs la stațiunea 2 Mai, unde Vlad Pascu, un șofer de numai 19 ani, s-a urcat la volan sub influența drogurilor și a intrat înr-un grup de tineri. Doi dintre aceștia au murit pe loc, iar, acum, au apărut și imagini cu momentul impactului, care pot face mult mai multă lumină în acest caz șocant.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Cu siguranță că deja am auzit cu toții despre evenimentele șocante care s-au petrecut în stațiunea 2 Mai. Aici, 2 tineri și-au pierdut într-un mod tragic viața, după ce Vlad Pascu, în vârstă de numai 19 ani, s-a urcat la volanul mașinii sale, sub influența mai multor droguri, iar, apoi, a intrat într-un grup de tineri, printre care s-au aflat și cele 2 victime ale sale. După producerea accidentului, el nu a oprit mașina, ci a condus în continuare.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Încă din primele ore care au urmat accidentului, au început să iasă la iveală tot mai multe detalii șocante despre cele întâmplate, cât și despre problemele pe care le avea Vlad Pascu în legătură cu consumul de droguri. Iar, acum, imaginile cu momentul impactului, surprins de către o cameră de luat vederi din zonă, au apărut în spațiul public. Aceste imagini au un puternic impact emoțional.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Din imagini se poate vedea că tinerii mergeau în afara carosabilului, având grijă să nu incomodeze traficul din drum. De asemenea, deși s-a speculat inițiat că Vlad Pascu ar fi condus fără a avea farurile aprinse, se poate vedea că acest lucru nu este conform cu realitatea. Puțin mai devreme, avocatul Adrian Cuculis, care a analizat imaginile, a vorbit despre ce se poate deduce din acestea.

„Imaginile surprinse de către camerele de supraveghere arată clar că în, cazul accidentului de la 2 Mai, copiii se aflau în afara părții carosabile și erau organizați în așa fel încât să nu stânjenească traficul rutier. Observând imaginile și traiectoria mașinii, cât și bucla pe care a făcut-o, putem spune că fie a vrut să intre în ei, fie din cauza vitezei excesive și a drogurilor consumate, nu a mai putut redresa mașina.” a declarat acesta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191