VIDEO Tragedie uriașă la Ferma Dacilor. Au fost găsite trei cadavre carbonizate. Alți șase turiști sunt dispăruți

VIDEO Tragedie uriașă la Ferma Dacilor. Au fost găsite trei cadavre carbonizate. Alți șase turiști sunt dispăruți

Se conturează o tragedie de proporții la Tohani, unde o pensiune cunoscută, Ferma Dacilor, a ars în totalitate într-un incendiu deosebit de violent. Până la această oră au fost găsite cadavrele carbonizate ale doi copii și al unui adult. Alte cinci persoane, între care un copil sunt în continuare căutate. Printre cei dispăruți s-ar afla și fiul patronului pensiunii. Un incendiu devastator a izbucnit marți dimineață la pensiunea Ferma Dacilor, de la Tohani. Focul s-a extins cu mare repeziciune, construcția fiind integral construită din lemn. La ora autoritățile au activat Planul Roșu de intrevenție, iar la fața locului au ajuns 15 mașini de pompieri și mai multe ambulanțe.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Toți cei opt turiști dați dispăruți erau cazați la etaj

În jurul orei 9:10, trupul carbonizat al unui copil a fost găsit de pompierii care intervin la incendiul izbucnit, marţi dimineaţă, la Ferma Dacilor din satul prahovean Tohani, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Câteva minute mai târziu a fost descoperit și trupul carbonizat al unui bărbat. Puțin după ora 10:00 a mai fost găsit trupul fără viață al celui de-al doilea copil. Căutările continuă.  În total patru adulți și un copil sunt de negăsit.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Potrivit informațiior de la această oră, fiul patronului pensiunii s-ar număra printre persoanele dispărute.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

În incinta clădirii afectate de incendiu se aflau 22 de persoane, dintre care 8 au fost date dispărute. Asa cum am comunicat pana în acest moment, dintre cele 8 persoane, 2 au fost găsite decedate”, a transmis ISU.

Potrivit presei locale, la etajul pensiunii avea loc o petrecere privată , organizată de patron. Printre cei dispăruți s-ar afla și fiul acestuia

Incendiul a izbucnit la înainte de ora 6:00

Un incendiu de proporţii a izbucnit, marţi dimineaţă, la Ferma Dacilor din comuna prahoveană Gura Vadului, sat Tohani, autorităţile activând Planul Roşu de Intervenţie începând cu ora , relatează Agerpres.

La fața locului au ajuns 15 echipaje de pompieri, patru ambulanțe SMURD și trei de la Serviciul de Ambulanță se află la Tohani.

Primii care s-au autoevacuat au fost turiștii cazați la parterul pensiunii. Două persoane, o femeie de 48 de ani și un adolescent de 16 ani au suferit răni.

„Până la acest moment, două persoane cu arsuri la nivelul feţei şi al membrelor superioare au fost asistate medical (conştiente). Totodată, pentru identificarea şi a altor persoane dispărute, pompierii au constituit echipe de căutare-salvare. Intervenţia este îngreunată de faptul că arderea se manifestă generalizat la întreaga clădire, suprafaţa afectată fiind mai mare de mp”, a anunţat anterior Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Cele două victime care au fost asistate, cu arsuri minore, au fost transportate la UPU Ploieşti.

Ferma Dacilor este un operator economic cu funcţiuni de cazare şi restaurant.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191