VIDEO Ucigașa Alinei a fost filmată când a abandonat cadavrul în parcul din Mangalia

VIDEO Ucigașa Alinei a fost filmată când a abandonat cadavrul în parcul din Mangalia

Fata de 18 ani care a recunoscut că și-a ucis colega de cameră a fost filmată în momentul în care a abandonat trupul victimei într-un parc din Mangalia. Filmările sunt acum în dosarul procurorilor din Constanța.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Imaginile de pe camerele de supraveghere montate în preajma și în interiorul parcului din Mangalia au fost primele probe ce i-au condus pe anchetatorii constănțeni la suspecta care, între timp, a recunoscut crima și a fost arestată preventiv.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Pe filmări apare și taxiul cu care tânăra a mers până în parcul în care a lăsat trupul neînsuflețit al prietenei sale. De asemenea, în imagini a fost surprins și momentul în care fata verifică geamantanul cu care a cărat victima de la hotelul în care stăteau împreună și până în parc.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Fata în vârstă de 18 ani și-a recunoscut faptele și a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Teliceanu, a declarat că, după ce a omorât-o pe prietena sa, tânăra a aşezat-o chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi. Fata a fost ajutată să urce geanta respectivă în maşină de un coleg de serviciu despre care anchetatorii susţin că nu ştia conţinutul valizei. Ulterior, când a ajuns în parc, taximetristul a întrebat-o ce are în geanta de voiaj, iar fata i-a răspuns că a cumpărat cărţi.

Fapta s-ar fi produs duminică, la orele 3 – 4, iar geamantanul a fost găsit în camera de hotel.

De asemenea, fata care a comis fapta a fost găsită de anchetatori la hotelul unde lucra, iar dispariţia celeilalte nu fusese semnalată de cei de la unitatea de cazare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191