VIDEO Viral. Petrecerea unor români în Zakynthos. S-au dus în mijlocul mării și au urlat pe manele

VIDEO Viral. Petrecerea unor români în Zakynthos. S-au dus în mijlocul mării și au urlat pe manele

Că sunt în România sau pe meleaguri străine, unii români nu pot să conceapă distracția fără un repertoriu bogate de manele. Răsucesc butonul la maximum și acompaniază în extaz piesele. Mai mulți tineri, care se aflau în vacanță în insula grecească Zakynthos, au dat o petrecere de pomină în mijlocul mării. Îmbarcați pe un vapor și o barcă de viteză, românii au strigat din rărunchi pe piesa Siant Tropez a lui Florin Salam și Diamantele a lui Luis Gabriel.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Două grupuri de români s-au întâlnit pe mare, în Zakynthos

Distracția în toi a ajuns pe rețelele sociale. Se pare că un grup de români care ieșise cu barca în larg ca să admire apusul s-a întâlnit cu un alt grup de români care ieșiese în larg la bordul unui vapor. Bucuria întâlnirii i-a făcut să dea drumul la muzică, iar din boxe au răsunat la maximum manelel lui Salam. Ceea ce a dus la un adevărat extaz printre românii aflați pe vapor care au început să cânte și să danseze. 

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Imaginile au fost postate pe rețelele sociale și au adunat sute de comentarii și aproape de reacții.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Pe unde mergem noi rămâne istorie”

„Și eu sunt pe Zakynthos, dă un semn pentru distracție”

Peste tot suntem la fel”

Românii au talent”

,Bravo, românii mei”, sunt doar o mică parte din sutele de comengtarii.

În Austria a apărut un banner acuzator la adresa românilor 

Românii care ascultă muzică la volum au provocat mai multe neplăceri. În Austria, autoritățile au recurs la un gest ieșit din comun față de românii care deranjează vecinii cu muzica dată prea tare. Ei au montat un panou stradal cu un mesaj cât se poate de direct în limba română prin care îi avertizează pe conaționalii noștri că deranjează.

Mesajul se adresează direct compatrioților noștri care ascultă muzica prea tare, deranjându-și astfel vecinii.

„Am dat volumul mai încet. Pentru că îmi pasă de ceilalți”, este mesajul în limba română, care este însoțit de o fotografie cu un tânăr care ascultă muzică la căști, tocmai pentru a nu-i deranja pe cei din jur. 

Experiența unei românce în Thasos 

O româncă a povestit pe o rețea socială că i-a venit să intre în pământ d erușine din cauza unor conaționali. Aceștia, i-au cerut barmanului de pe plaja Prinos să pună manele cu dedicații. „Învățați să nu ieșiți în evidență așa”, a scris ea povestind dezamăgită experiența trăită în vacanță. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191