Viermi de făină, în loc de carne în şcoli

Viermi de făină, în loc de carne în şcoli

Copiii de 10-12 ani primesc viermi de făină și insecte ca înlocuitor „sustenabil” al cărnii în şcolile din Olanda. În acest fel, olandezii luptă să elimine agricultura tradițională, să reducă numărul fermierilor și să impună o nouă paradigmă în materie de alimentație, atrage atenția președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, într-o postare pe FB.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

„In unele școli din Olanda s-a început o campanie în care copiii de 10-12 ani primesc viermi de făină și insecte ca înlocuitor „sustenabil” al cărnii. Scopul este de a obține „schimbări de comportament prin intermediul copiilor lipsiți de prejudecăți”.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

In România s-a dezbatut puțin subiectul acesta și românii au fost acuzați că se panichează degeaba, că viermii și insectele nu ar fi obligatorii. Se pare că „cei mai civilizati” dintre europeni au trecut la nivelul urmator, îi scot pe copii la înaintare în această tranziție, către #greenshit as zice eu. Nu ar fi fost o problemă să rămână la stadiul de „delicatese” pentru cei care vor senzații tari sau ca argument al venirii unor imigranți in UE care consumă astfel de produse. Se pare că, mai ales olandezii luptă să elimine agricultura tradițională, să reducă numărul fermierilor și să impună o nouă paradigmă în materie de alimentație.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Partidul Ecologist Român (PER) este împotriva folosirii copiilor pentru astfel de experimente! Adulților să li se păstreze dreptul să aleagă.

Partidul Ecologist Român (PER) condamnă orice proiect care impune schimbarea din temelii a alimentației românilor fără o consultare în prealabil. Sperăm ca demnitarilor noștri, unii slugi de meserie, să nu le treacă prin minte să aplice vreo măsură similară în școli sau pentru distrugerea agriculturii românești”, a declarat Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român.