Viermi de făină, în loc de carne în şcoli

Viermi de făină, în loc de carne în şcoli

Copiii de 10-12 ani primesc viermi de făină și insecte ca înlocuitor „sustenabil” al cărnii în şcolile din Olanda. În acest fel, olandezii luptă să elimine agricultura tradițională, să reducă numărul fermierilor și să impună o nouă paradigmă în materie de alimentație, atrage atenția președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, într-o postare pe FB.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

„In unele școli din Olanda s-a început o campanie în care copiii de 10-12 ani primesc viermi de făină și insecte ca înlocuitor „sustenabil” al cărnii. Scopul este de a obține „schimbări de comportament prin intermediul copiilor lipsiți de prejudecăți”.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

In România s-a dezbatut puțin subiectul acesta și românii au fost acuzați că se panichează degeaba, că viermii și insectele nu ar fi obligatorii. Se pare că „cei mai civilizati” dintre europeni au trecut la nivelul urmator, îi scot pe copii la înaintare în această tranziție, către #greenshit as zice eu. Nu ar fi fost o problemă să rămână la stadiul de „delicatese” pentru cei care vor senzații tari sau ca argument al venirii unor imigranți in UE care consumă astfel de produse. Se pare că, mai ales olandezii luptă să elimine agricultura tradițională, să reducă numărul fermierilor și să impună o nouă paradigmă în materie de alimentație.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Partidul Ecologist Român (PER) este împotriva folosirii copiilor pentru astfel de experimente! Adulților să li se păstreze dreptul să aleagă.

Partidul Ecologist Român (PER) condamnă orice proiect care impune schimbarea din temelii a alimentației românilor fără o consultare în prealabil. Sperăm ca demnitarilor noștri, unii slugi de meserie, să nu le treacă prin minte să aplice vreo măsură similară în școli sau pentru distrugerea agriculturii românești”, a declarat Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191