Vine potopul! România va fi măturată de furtuni. Până când va ține instabilitatea atmosferică

Vine potopul! România va fi măturată de furtuni. Până când va ține instabilitatea atmosferică

Vremea urmează să se schimbe brusc în toată țara! Începând de mâine după-amiază, țara noastră va începe să se confrunte cu efectele frontului atmosferic care a făcut ravagii de-a lungul întregii Europe! Meteorologii ne avertizează că putem avea parte de ploi, descărcări electrice și, posibil, chiar și grindină!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Până acum, țara noastră a avut parte de un început de toamnă liniștit, în care deși canicula excesivă care pare să fi dominat întreaga vară, a dispărut, tot am avut parte de temperaturi calde. Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, se pare că liniștea se apropie de final, iar începând de mâine, vremea se poate schimba radical!

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Experții de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), au anunțat că începând de mâine după-amiază, țara noastră se poate confrunta cu efectele frontului atmosferic care traversează în aceste zile Europa. Deja vestul continentului, autoritățile au emis numeroase avertizări de furtună și inundații. Din nefericire, începând de mâine, aceast vreme instabilă va începe să fie simțită și pe teritoriul țării noastre!

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Conform sursei citate, Florinela Georgescu, director în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a vorbit mai pe larg despre modul în care se va schimba vremea în zilele următoare. Potrivit declarațiilor acesteia, doar astăzi, cât și în prima parte a zilei de mâine ne vom mai bucura de vremea frumoasă și de lipsa precipitațiilor!

În continuare, aceasta a mai spus că începând din a doua parte a zilei de mâine, ploile vor începe să se facă simțite în România, începând cu vestul țării. Se pare că instabilitatea meteo va continua chiar și în weekend, până duminică, în majoritatea zonelor din țară! „Vom avea averse în majoritatea zonelor țării, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil grindină”, a declarat Florinela Georgescu, conform sursei citate.

Cu toate acestea, se așteaptă ca temperaturile să nu scadă exagerat de mult, iar răcirea vremii va fi una extrem de ușoară.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191