Violeta Bănică, o iubită răsfățată. Ipostaza romantică în care și-a surprins adolescenta iubitul

Violeta Bănică, o iubită răsfățată. Ipostaza romantică în care și-a surprins adolescenta iubitul

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a tras lozul câștigător pe plan amoros. Adolescenta în vârstă de 16 ani trăiește primii fiori ai iubirii alături de George, pe care recent l-a surprins într-o ipostază emoționantă. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

În urmă cu doar câteva săptămâni, Violeta se afișa cu primul său iubit. Imaginile postate recent denotă faptul că relația celor doi a evoluat cu pași rapizi, întrucât tânărul își răsfață iubita așa cum știe mai bine. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Violeta Bănică, o iubită răsfățată 

Violeta Bănică se bucură de succes nu doar pe plan profesional, ci și personal. Trăiește prima sa poveste de iubire alături de George, un tânăr care a studiat „Școala de media” și care are o afinitate către jurnalism și comunicare. Și el, ca și iubita sa, este implicat în diverse proiecte. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Recent, pe contul personal de Instagram, fiica îndrăgitei vedete a postat o imagine care îl ilustrează pe iubitul ei în timp ce îi pregătește de mâncare. Îndrăgostită, adolescenta privește de pe margine cum partenerul său îi pregătește atent mâncarea, semn că relația lor evoluează în sens bun. 

Andreea Marin: „Îmi place să o văd fericită”

De-a lungul anilor, Andreea Marin nu a avut nicio reținere în a discuta deschis despre relația pe care o are cu fiica sa. Violeta a rezultat în urma mariajului părinților săi care au păstrat o relație civilizată după divorț, mai ales de dragul ei. 

În cadrul unui interviu, Andreea Marin a mărturisit că s-a pregătit pentru momentul în care fiica sa urma să o anunțe că are un iubit. Vedeta se bucură pentru faptul că Violeta trăiește primii fiori ai unei iubiri adolescentine și astfel o vede fericită. 

  „Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță”, a spus vedeta, într-un interviu  

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191