Violeta și Andreea Marin, lecție de eleganță și rafinament pentru toate femeile. Ce ținute au purtat la un eveniment

Violeta și Andreea Marin, lecție de eleganță și rafinament pentru toate femeile. Ce ținute au purtat la un eveniment

Andreea Marin și Violeta Bănică sunt două dintre cele mai apreciate apariții în rândul persoanelor publice din țara noastră. Fac o echipă pe cinste, căci relația lor este mai multe decât una mamă-fiică, lucru știut atât din declarațiile lor, cât și aparițiile publice pe care le au împreună. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

În urmă cu doar câteva ore, Andreea Marin, însoțită de fiica sa, a fost prezentă în cadrul unui eveniment organizat de Ambasada SUA la București – Female Empowerement Summit, un eveniment dedicat femeilor care au puterea de a aduce schimbări benefice în lume. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Fosta zână a surprizelor s-a remarcat încă de la începutul carierei sale în televiziune prin stilul simplu, elegant și rafinat, asortat cu o atitudine pe măsură. A fost și va fi în continuare un exemplu pentru doamnele și domnișoarele acestei țări, nu doar din punct de vedere stilistic, ci și moral. 

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Devotată dreptății și drepturilor femeilor, Andreea Marin a reușit să ajute femei care poate nu aveau nicio speranță, dar acum lucrurile s-au schimbat. Vedeta a „i-a predat ștafeta” fiicei sale, în care are încrederea că va face lucrurile ca la carte, în timpul evenimentului organizat de Ambasada SUA București, Female Empowerment Summit, eveniment OP Global Events. 

„Ambasada SUA la București, octombrie 2023, Female Empowerment Summit, eveniment OP Global Events. Femei în toată puterea cuvântului, cu puterea de a schimba lumea în bine.

De a transforma vorbele în fapte. Onorată să predau ștafeta fiicei mele, Ana Violeta Bănică, de la drepturile femeilor susținute în discursul meu, la emoția cuvintelor ei despre transferul de valori – moștenire de la o generație la alta. Noi, femeile, suntem mai puternice și capabile de a face lucruri mari când înțelegem forța cuvântului “împreună”, a fost mesajul emoționant transmis de Andreea Marin, prin intermediul postării de pe Instagram. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191