Viorel Lis, probleme după probleme! A fost internat la azil, dar a fost evacuat la câteva zile

Viorel Lis, probleme după probleme! A fost internat la azil, dar a fost evacuat la câteva zile

Viorel Lis se confruntă cu probleme după probleme! Fostul edil al Bucureștiului a fost internat într-un azil, dar a fost evacuat la doar câteva zile după. Se pare că soțul Oanei Lis vrea să-și rezolve problemele de sănătate pe care le are, însă nu poate. Iată ce s-a întâmplat cu el!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Problemele se țin lanț de Viorel Lis! Fostul edil al Capitalei a fost internat într-un azil, pentru a-și rezolva problemele de sănătate cu care se confruntă, dar a fost evacuat la câteva zile. Iată de ce!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Viorel Lis, probleme după probleme! Fostul edil a fost internat la azil, dar a fost evacuat la câteva zile

Cu toate că în presă s-a spus că Viorel Lis ar avea niște probleme grave de sănătate, iată că el își rezolvă cu mare atenție problemele pe care le are. Din informațiile noastre exclusive, fostul edil al Bucureștiului s-a internat într-un centru de recuperare pentru persoane cu probleme locomotorii și reumatice.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Din păcate, ghinioanele se țin lanț de soțul Oanei Lis, pentru că în loc să poată să-și facă tratamentul în siguranță timp de zece zile, acesta a fost nevoit la finalul săptămânii trecute să părăsească centrul, deoarece clădirea a fost infestată cu ploșnițe și trebuie să se facă deratizare.

Astfel, Viorel Lis și toți pacienții de la centrul de recuperare pentru persoane cu probleme locomotorii și reumatice au fost evacuați din cauza apariției ploșnițelor.

Oana Lis se confruntă cu grave probleme financiare

În urmă cu câteva luni, în exclusivitate pentru Antena Stars, Oana Lis mărturisea că se confruntă cu grave probleme financiare. Vedeta spunea pe atunci că nu are bani pentru vacanțe, deoarece o costă foarte mult îngrijirea lui Viorel Lis.

Mai mult decât atât, Oana Lis declara atunci că are mare grijă de soțul ei, deoarece îl iubește foarte mult și își dorește să fie mereu alături de el, pentru a-i fi alinare și sprijin ori de câte ori acesta are nevoie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191