Viorel Stegaru suferă după ce Vulpița s-a afișat cu noul iubit? Fostul soț al Veronicăi dă de înțeles că trece prin momente dificile: „Mi-ai rupt inima” / FOTO

Viorel Stegaru suferă după ce Vulpița s-a afișat cu noul iubit? Fostul soț al Veronicăi dă de înțeles că trece prin momente dificile: „Mi-ai rupt inima” / FOTO

La o zi distanță de când Vulpița s-a afișat cu noul iubit, Viorel Stegaru a dat de înțeles că ar suferi. Fosta lui soție este împreună de mai mult timp cu actualul partener, cu care s-a mai afișat și în urmă cu o lună.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

În timp ce Viorel Stegaru se ocupă de creșterea celor doi copii din căsnicia cu Vulpița, Veronica Stegaru pare că și-a găsit liniștea alături de noul iubit, cu care s-a afișat, pentru prima dată, în luna septembrie.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Mesajul postat de Viorel Stegaru, după ce Vulpița s-a afișat cu noul iubit

De când s-a aflat că Veronica și Viorel Stegaru nu mai formează un cuplu, bărbatul s-a ocupat exclusiv de creșterea celor doi copii, spunând că Vulpița nu s-a mai interesat de copii și chiar a uitat de ziua de naștere a fiicei sale.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

La doar o zi distanță, Viorel Stegaru a postat o imagine, dar și câteva versuri din melodia „Nostalgia”, a artistei Ami, moment în care dă de înțeles că ar suferi după Vulpița, care are deja o relație cu un alt bărbat.

Vulpița i-a făcut o declarație de dragoste noului iubit

Încă dinainte să devină mamă pentru a treia oară, s-a speculat că Vulpița are un nou iubit. Partenerul ei de la acea vreme nu ar fi fost de acord cu femeia să se întoarcă în casa lui, asta pentru că Veronica Stegaru l-a făcut tată pentru a treia oară pe Viorel.

După ce a fost la un pas de a rămâne fără bebeluș și pe drumuri, Vulpița pare că și-a găsit liniștea alături de bărbatul care s-a afișat și în trecut. Cei doi ar fi împreună de câteva luni, iar în septembrie, Vulpița a postat o imagine cu același bărbat, căreia i-a făcut o declarație de dragoste, în urmă cu două zile. Dacă la acel moment au fost doar zvonuri că are un nou iubit, Veronica este, într-adevăr, într-o altă relație.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191