Virgiliu Nanu, la România TV, despre asa-zisa demisie a lui Dumitrescu: „Cine minte? Baronul Lamborghini sau Nicolae Ciucă?”

Virgiliu Nanu, la România TV, despre asa-zisa demisie a lui Dumitrescu: „Cine minte? Baronul Lamborghini sau Nicolae Ciucă?”

Noi dezvăluiri, în emisiunea Andreei Crețulescu (România TV), miercuri seară, despre Iulian Dumitrescu!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Într-o discuție incisivă în emisiunea „România la raport”, Virgiliu Nanu, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova și fost prefect, a adus în atenție controversatul caz al lui Iulian Dumitrescu, cunoscut ca „baronul Lamborghini”.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Subiectul principal al discuției a fost statutul financiar impresionant a lui Dumitrescu, care nu se reflectă în veniturile trecute în declaraţia de avere.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Un Bentley și un Lamborghini, precum și luxul excesiv al vacanțelor sale în destinații precum Dubai, Monaco și Mykonos, unde cheltuielile pentru ceasuri și parfumuri ajung la zeci de mii de euro într-o singură excursie, sunt doar câteva dintre descoperirile procurorilor DNA, care au deschis dosar penal pentru luare de mită pe numele lui Dumitrescu.

Totodata, Virgiliu Nanu a subliniat faptul că Iulian Dumitrescu a demisionat din funcțiile de conducere naționale si județene doar verbal, păcălindu-l pe Nicolae Ciucă şi determinându-l să confirme în emisiuni TV că baronul Lamborghini nu mai deține funcții în PNL.

Dovada că Dumitrescu nu a demisionat, aşa cum anunțase inițial, o reprezintă lista candidaților validați pentru alegerile locale, semnata de Dumitrescu zilele trecute, în calitate de președinte al PNL Prahova.

În acest context, o întrebare crucială ridicată de Virgiliu Nanu în emisiunea lui Crețulescu a fost cine minte: Dumitrescu sau Ciucă?

Referitor la averea exorbitantă descoperită de procurorii DNA, Nanu a mai declarat:

„Cum este posibil ca un funcționar public cu un salariu declarat de doar 3000 de euro pe lună să își permită un stil de viață atât de extravagant? O chirie de 6000 de euro pe luna?”

VEZI DECLARATIA LA MINUTUL 26:

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191