Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Virgiliu Nanu, președintele ales al Consiliului Județean Prahova, împreună cu Irina Mihaela Nistor, primarul ales al municipiului Câmpina, au efectuat ieri o vizită de lucru la Societatea Cameron România SA. Această întâlnire marchează un punct important în relațiile dintre administrația locală și sectorul privat, subliniind angajamentul autorităților de a sprijini investițiile în județul Prahova.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

În cadrul vizitei, președintele Nanu a transmis un mesaj ferm de susținere pentru investițiile planificate în Câmpina și Ploiești, subliniind importanța colaborării dintre autoritățile locale și investitori pentru dezvoltarea economică a regiunii. „Când investitorii, fie cu capital românesc, fie străin, simt susținerea administrației locale sau județene, proiectele se realizează la timp, generând locuri de muncă și prosperitate pentru comunitate”, a declarat Nanu.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Întâlnirea a fost găzduită de Niculae Gabriel, directorul general al Cameron România SA, care a oferit o prezentare detaliată a proiectelor actuale și viitoare ale companiei. Discuțiile au vizat modalitățile prin care autoritățile locale pot facilita și accelera implementarea acestor proiecte.

„Îi mulțumesc domnului director Niculae Gabriel pentru primirea călduroasă și prezentarea detaliată. Îl asigur de toată susținerea atât a autorităților locale, cât și județene pentru toate proiectele pe care și le-au propus”, a adăugat președintele Consiliului Județean.

Irina Mihaela Nistor, noul primar al Câmpinei, a reiterat și ea angajamentul administrației locale de a crea un mediu favorabil pentru investiții, subliniind că dezvoltarea economică este o prioritate pe agenda sa. „Este esențial să colaborăm strâns cu mediul de afaceri pentru a crea locuri de muncă și a stimula creșterea economică în Ploiești și în întreaga regiune”, a menționat Nistor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191