Viviana Sposub și George Burcea, din nou împreună. Cei doi s-au împăcat, după ce s-au despărțit în urma cu câteva săptămâni

Viviana Sposub și George Burcea, din nou împreună. Cei doi s-au împăcat, după ce s-au despărțit în urma cu câteva săptămâni

Viviana Sposub și George Burcea au revenit la sentimente mai bune, după ce, la jumătatea lunii iulie, au anunțat că nu mai formează un cuplu. Cei doi au fost văzuți împreună și s-au împăcat, chiar dacă, între timp, au apărut zvonuri potrivit cărora vedeta avea un nou iubit.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Încurcate sunt căile iubirii! După o relație de trei ani, Viviana Sposub și George Burcea au decis să se despartă, anunțul fiind făcut chiar de vedetă. La aproape o lună și jumătate de când au recunoscut că nu mai sunt împreună, cei doi par să fi dat uitării vechile probleme și s-au împăcat.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat

Paparazzii i-au surprins pe cei doi împreună de curând și se pare că se iubesc la fel de mult. Potrivit sursei citate, Viviana Sposub a fost surprinsă alături de actor, chiar dacă în toată această perioadă s-a zvonit faptul că vedeta iubește din nou, asta după ce s-a afișat cu un alt bărbat.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Se pare că George Burcea a trecut și peste acest lucru, dacă e să judecăm după ipostazele în care au fost surprinși. Viviana Sposub și George Burcea au fost văzuți în Capitală, în timp ce actorul avea un buchet de flori în mână, fiind dovada clară a faptului că s-au împăcat.

Au format un cuplu timp de trei ani

Se pare că nimic nu a stat în calea relației lor, nici măcar problemele pe care le-au avut în cuplu, în perioada în care se aflau America. De altfel, Viviana Sposub a fost cea care a anunțat despărțirea, timp în care George Burcea a preferat să nu dezvăluie prea mult despre ce s-a întâmplat. Cei doi s-au iubit trei ani, iar actorul spunea că îi este recunoscător iubitei sale, care l-a sprijinit necondiționat.

„Am un om foarte bun și drag lângă mine pe care îl iubesc și care mă iubește, sunt sănătos și am foarte multe planuri de viitor. Eu consider că acum George Burcea este mult mai fericit pentru că face exact ceea ce a visat și a iubit de foarte mult timp și sincer, nu contează cum eram acum 4,5,10, 15 ani, contează că indiferent de timpuri, indiferent de greutăți, nu am renunțat absolut niciodată”, spunea George Burcea, în trecut, la Antena Stars.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191