Viviana Sposub și George Burcea și-au mărit familia! Cine le face acum viața mai frumoasă. FOTO

Viviana Sposub și George Burcea și-au mărit familia! Cine le face acum viața mai frumoasă. FOTO

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Cei doi se iubesc fără rețineri de ani de zile și, în ciuda micilor certuri și separări, reușesc mereu să ajungă la un numitor comun. Relația celor doi pare să funcționeze din ce în ce mai bine, mai ales că recent au decis să-și mărească familia cu încă un membru. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Deși preț de câteva luni au fost despărțiți, în tot acest timp cei doi îndrăgostiți și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt. Se iubesc mai mult pe zi ce trece și împărtășesc fiecare bucurie cu fanii lor. Recent, Viviana și George le-au făcut cunoștință acestora cu noul membru al familiei: o pisică. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Noul membru al cuplului este o pisicuță

Mereu atentă să își țină marea comunitate de fani la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, fosta prezentatoare de televiziune și-a luat fanii prin surprindere cu un story prin care li-l arată pe noul animăluț. 

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

În imaginea surprinsă de vedetă se poate observa bucuria pe care o trăiește atât ea, dar mai ales partenerul ei, care se joacă de zor cu patrupedul. 

Viviana Sposub, pregătită să devină mamă!

Într-un interviu recent oferit presei românești, Viviana Sposub a vorbit despre experiența din America și despre împăcarea cu George Burcea. 

„În America, pentru mine, totul e extrem de impresionant. Mă simt ca acasă deja copilărit uitându-mă la producții care au fost filmate ori la New York, ori la Acum am ocazia să văd toate locurile pe care le vedeam atunci când eram copil și pe care visam să le vizitez într-o zi.

M-am bucurat să trăiesc sărbătorile într-o locație caldă. A fost pentru prima oară când am plecat din Europa. Și m-am bucurat și de prezența lui George. Am petrecut sărbătorile împreună și a fost foarte frumos”, mărturisește Viviana Sposub, în exclusivitate pentru 

De asemenea, frumoasa șatenă a mărturisit că a ajuns într-un punct al vieții în care se simte pregătită să devină mamă.

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, mai spune Viviana Sposub.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191