Vizită fulger! Iubitul Anamariei Prodan nu a putut sta departe de ea! Imagini exclusive / PAPARAZZI

Vizită fulger! Iubitul Anamariei Prodan nu a putut sta departe de ea! Imagini exclusive / PAPARAZZI

Vizită fulger în România! Iubitul Anamariei Prodan nu a putut sta departe de ea. Ronald Gavril a venit de urgență în țara noastră. Avem imagini exclusive, deoarece paparazzii , site-ul numărul 1 de știri mondene din România, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins în ipostaze rare și de senzație. Iată cum au fost văzuți cei doi îndrăgostiți pe străzile din București!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, iar cei doi sunt extrem de fericiți împreună. Recent, sportivul a ajuns în România, deoarece nu a putut sta departe de iubita lui. Noi avem imagini exclusive cu cei doi îndrăgostiți!

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Vizită fulger! Ronald Gavril nu a putut sta departe de Anamaria Prodan

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țara noastră, , sunt zilnic pe „urmele” vedetelor din România și le surprind pe acestea în ipostaze rare. De această dată, în atenția camerelor de filmat au fost nimeni alții decât Anamaria Prodan și Ronald Gavril.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Vizită fulger în țara noastră! Iubitul impresarei a venit de urgență în Capitală, deoarece nu a putut sta departe de ea. Avem imagini exclusive cu cei doi îndrăgostiți și tot ce trebuie să faceți pentru a le vedea este să citiți acest articol.

După ce milionarul a ajuns în București, vedeta și iubitul ei s-au dus la o clinică de înfrumusețare. Au stat un timp acolo, după care au plecat la un restaurant de lux. La un moment dat, impresara a ieșit din local și l-a așteptat afară pe fiul ei, Laurențiu Reghecampf

Cei doi au intrat în restaurant, s-au așezat la masă, iar băiatul vedetei s-a pus lângă Ronald Gavril, semn că se înțeleg foarte bine unul cu celălalt.

Impresara, pasionată de box, sportul pe care îl practică și iubitul ei

În emisiunea „Prodanca. Punct şi de la capăt” de la Antena Stars, Anamaria Prodan a mărturisit că este pasionată de box, sportul pe care îl practică și iubitul ei. Vedeta și-a exprimat pasiunea pentru box și a luat inițiativa de a-și duce familia la meciul prietenului ei, Mirel Drăgan. Impresara a observat cu atenție desfășurarea meciului din public și, după ce prietenul ei a obținut victoria, s-a apropiat personal de el pentru a-i adresa felicitările.

Urmărind lupta din ring, Anamaria Prodan a fost profund impresionată de efortul depus de luptători și de sacrificiile pe care le fac pentru a-și menține echilibrul în viață și pentru a obține performanțe constante. A recunoscut că boxul este un sport mai dificil decât fotbalul, unde jucătorii beneficiază de sprijinul colegilor de pe teren.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191