Vizita Regelui Charles în România. Coincidență sau sfidare la adresa lui Harry

Vizita Regelui Charles în România. Coincidență sau sfidare la adresa lui Harry

România, onorată de alegerea Regelui Charles de a fi prima țară pe care o vizitează în calitate de monarh. Regele va petrece în țara noastră cinci zile la una dintre cele 10 proprietăți pe care le are în Transilvania. Va veni singur și va fi primit de președintele Klaus Iohannis. Coincidență, în aceste zile, prințul Harry va veni din SUA unde locuiește, la Londra pentru a depune mărturie în procesul intentat tabloidului Mirror.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Vizită privată

Vizita pe care Regele Charles al III-lea o va face în România are caracter privat, a specificat ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble. În semnd e curtoazie, monarhul se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, întâlnire ca va avea loc vineri, la ora , conform agendei oficiale a șefului statului.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

În cele cinci zile în România, regele Charles al III-lea va vizita toate cele 10 proprietăți pe care le are, cea mai cunoscută românilor fiind cea de la Viscri.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Pe lângă aceasta el mai deține Conacul Apafi din localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu, patru locuințe în Valea Zălanului, judeţul Covasna şi alte patru în satul Breb din judeţul Maramureş, toate achiziţionate prin Fundaţia „Mihai Eminescu Trust”, pe care o patronează.

Regele vine în România când Harry ajunge în Londra

Coincidență sau nu, vizita regelui Charles în România este stabilită excat în perioada în care prințul Harry va sosi la Londra pentru a depune mărturie în procesul intentat grupului media Mirror, potrivit The Telegraph, în condițiile în care aparițiile lui Harry în Marea Britanie au devenit extrem de rare, după răcirea relațiilor cu familia regală.

Așadar este foarte puţin probabil ca cei doi să se vadă, mai scrie The Telegraph.

Charles a fost încoronat în 6 mai, la Westminster Abbey din Londra, în cadrul celor mai ample ceremonii văzute în ultimii 70 de ani în Marea Britanie. Fiul său Harry a fost izolat de restul familiei și a plecat primul de la ceremonie. Ducele de Sussex locuiește împreună cu soția lui, Meghan, și cei doi copii în Statele Unite ale Americii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191