Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu într-un cadru inedit. Inelul e dovada că a uitat-o complet pe Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu într-un cadru inedit. Inelul e dovada că a uitat-o complet pe Cristina Ciobănașu

Surpriză mare: o să mai avem o nuntă în show-bi!. Vlad Gherman și-a luat inima în dinți și, la finalul spectacolului „Îmblânzirea scorpiei”, a cerut-o de soție pe iubita sa, Oana Moșneagu. Atât Oana, cât și întreaga audiență de la spectacol, au înlemnit când au văzut că actorul îngenuncheză și îi înmânează inelul iubitei sale.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Momentul cererii în căsătorie a fost cât se poate de emoționant. La finalul spectacolului „Îmblânzirea scorpiei”, Vlad Gherman a îngenuncheat în fața iubitei sale și i-a pus marea întrebare. Emoționată până la lacrimi, Oana a spus „Da!”, a acceptat inelul și s-a aruncat în brațele lui Vlad, acoperindu-l cu sărutări.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani și au decis, iată, să ducă relația la un alt nivel.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Momentul cererii în căsătorie a fost filmat de către spectatorii din public. Ulterior, Oana și Vlad au postat și ei poze de la fața locului.

Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie. Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață.

Vă iubim și vă mulțumim. Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi”, a fost mesajul transmis de Oana Moșneagu, după ce a postat o serie de imagini de la fericitul eveniment.

Oana și Vlad au dezvăluit într-un InstaStory că vor reveni cu amănunte în ce privește nunta, care bate la ușă , cât de curând.

Am îmbnzit-o. A zis: Da!”, a spus actorul, din cale afară de fericit.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cunoscut în 2019, atunci când bruneta s-a prezentat la castingul pentru serialul „Fructul Oprit”.

Noi ne-am cunoscut în 2019, când eu am dat casting pentru personajul din „Fructul Oprit”, am avut proba de casting chiar cu Vlad. Am filmat împreună în serial, apoi ne-am reîntâlnit la repetițiile pentru „Adela”. Până în vara anului trecut, nu a fost niciodată între noi mai mult decât colegialitate și apoi prietenie.

Lucrurile s-au schimbat la un moment dat, pe parcurs, și, odată ce Vlad a făcut primul pas, de acolo parcursul a fost unul foarte dinamic, dar uite că s-a ajuns să avem o relație de un an și ceva deja”, a povestit Oana Moșneagu, pentru revista Viva.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191