Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu! Totul s-a întâmplat în fața spectatorilor / VIDEO

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu! Totul s-a întâmplat în fața spectatorilor / VIDEO

Este vestea momentului în showbiz-ul din România! Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu! Totul s-a întâmplat în fața spectatorilor, chiar în urmă cu o seară, când celebrul actor a făcut pasul cel mare. Iată cum a arătat tot momentul spectaculos al celor doi îndrăgostiți!

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani și sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc, iar ei se înțeleg de minune. Iată că a venit și momentul în care actorul a făcut pasul cel mare, semn că relația lor este una perfectă.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

În urmă cu doar o zi a avut loc premiera spectacolului „Îmblânzirea scorpiei”, la Palatul Mogoșoaia. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au jucat în această piesă spectaculoasă și au făcut un show minunat.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

La finalul spectacolului, chiar în fața spectatorilor, Vlad Gherman s-a pus în genunchi în fața iubitei lui și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Fără a sta pe gânduri, Oana Moșneagu a spus marele „DA”.

Toată lumea aflată la spectacol i-a filmat pe cei doi îndrăgostiți și s-a bucurat alături de ei de un moment frumos. După doi ani de relație, celebrul actor a decis să facă pasul cel mare, iar tot cadrul a fost unul spectaculos pentru ei.

Ce spuneau cei doi despre căsătorie în trecut

În urmă cu câteva luni, în exclusivitate la Xtra Night Show, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au vorbit despre căsătorie. Cei doi îndrăgostiți spuneau pe atunci că nu se grăbesc deloc cu căsătoria, deoarece se concentrează pe cariera profesională.

În ciuda a ceea ce spunea el în urmă cu doar câteva luni, iată că momentul a venit acum, iar Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191