Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu! Totul s-a întâmplat în fața spectatorilor / VIDEO

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu! Totul s-a întâmplat în fața spectatorilor / VIDEO

Este vestea momentului în showbiz-ul din România! Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu! Totul s-a întâmplat în fața spectatorilor, chiar în urmă cu o seară, când celebrul actor a făcut pasul cel mare. Iată cum a arătat tot momentul spectaculos al celor doi îndrăgostiți!

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani și sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc, iar ei se înțeleg de minune. Iată că a venit și momentul în care actorul a făcut pasul cel mare, semn că relația lor este una perfectă.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

În urmă cu doar o zi a avut loc premiera spectacolului „Îmblânzirea scorpiei”, la Palatul Mogoșoaia. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au jucat în această piesă spectaculoasă și au făcut un show minunat.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

La finalul spectacolului, chiar în fața spectatorilor, Vlad Gherman s-a pus în genunchi în fața iubitei lui și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Fără a sta pe gânduri, Oana Moșneagu a spus marele „DA”.

Toată lumea aflată la spectacol i-a filmat pe cei doi îndrăgostiți și s-a bucurat alături de ei de un moment frumos. După doi ani de relație, celebrul actor a decis să facă pasul cel mare, iar tot cadrul a fost unul spectaculos pentru ei.

Ce spuneau cei doi despre căsătorie în trecut

În urmă cu câteva luni, în exclusivitate la Xtra Night Show, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au vorbit despre căsătorie. Cei doi îndrăgostiți spuneau pe atunci că nu se grăbesc deloc cu căsătoria, deoarece se concentrează pe cariera profesională.

În ciuda a ceea ce spunea el în urmă cu doar câteva luni, iată că momentul a venit acum, iar Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191