Vlad Oprea, primarul statiunii Sinaia: „Telecabina a revenit inapoi sinaienilor!”

Vlad Oprea, primarul statiunii Sinaia: „Telecabina a revenit inapoi sinaienilor!”

Vlad Oprea, primarul stațiunii Sinaia, a anunțat, pe Facebook, că ”telecabina a revenit înapoi sinăienilor”. Anunțul a fpst făcut, luni după amiază, pe Facebook, unde edilul a venit și cu precizări.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

”Iată că suntem într-un moment cu adevărat istoric. Suntem în momentul în care telecabina a revenit înapoi sinăienilor….Iată că am reușit. Orașul Sinaia a cumpărat tot ce înseamnă instalație de transport pe cablu, cele două telecabine, telescaunul din Valea Dorului și telescaunul nou de la 1400 la 2000”, a menționat Vlad Oprea.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În plus, Vlad Oprea a anunțat și că va exista o cartelă unică.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

” Sper ca în cel mai scurt timp, până în weekend, să avem o cartelă unică, o cartelă pe care o pot folosi toți cei care vin la munte(…) Vom aveam un sistem integrat și toate vor funcționa în comun”, a mai precizat Oprea.

În planurile administrației locale există și intenția ca instalațiile să fie și modernizate. Sinaia are cel mai mare domeniul schiabil din România și este singurul de altitudine.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191