Vlad Oprea, primarul statiunii Sinaia: „Telecabina a revenit inapoi sinaienilor!”

Vlad Oprea, primarul statiunii Sinaia: „Telecabina a revenit inapoi sinaienilor!”

Vlad Oprea, primarul stațiunii Sinaia, a anunțat, pe Facebook, că ”telecabina a revenit înapoi sinăienilor”. Anunțul a fpst făcut, luni după amiază, pe Facebook, unde edilul a venit și cu precizări.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

”Iată că suntem într-un moment cu adevărat istoric. Suntem în momentul în care telecabina a revenit înapoi sinăienilor….Iată că am reușit. Orașul Sinaia a cumpărat tot ce înseamnă instalație de transport pe cablu, cele două telecabine, telescaunul din Valea Dorului și telescaunul nou de la 1400 la 2000”, a menționat Vlad Oprea.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

În plus, Vlad Oprea a anunțat și că va exista o cartelă unică.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

” Sper ca în cel mai scurt timp, până în weekend, să avem o cartelă unică, o cartelă pe care o pot folosi toți cei care vin la munte(…) Vom aveam un sistem integrat și toate vor funcționa în comun”, a mai precizat Oprea.

În planurile administrației locale există și intenția ca instalațiile să fie și modernizate. Sinaia are cel mai mare domeniul schiabil din România și este singurul de altitudine.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191