Vlad Pascu nu va fi condamnat pentru omor calificat! Șoferul drogat, care i-a ucis pe cei doi tineri în 2 Mai, va primi o pedeapsă mai mică. Tatăl Robertei: ”Judecata eu i-o voi face”

Vlad Pascu nu va fi condamnat pentru omor calificat! Șoferul drogat, care i-a ucis pe cei doi tineri în 2 Mai, va primi o pedeapsă mai mică. Tatăl Robertei: ”Judecata eu i-o voi face”

Decizie de ultimă oră a instanței! Vlad Pascu nu va fi condamnat pentru omor calificat, deși i-a ucis pe cei doi tineri, Roberta și Sebi, în 2 Mai, în timp ce se afla drogat la volan și conducea cu o viteză halucinantă. Șoferul drogat va primi o pedeapsă mai mică. La auzirea veștii, tatăl Robertei a anunțat că își va face singur legea.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Vlad Pascu s-a prezentat, astăzi, în fața instanței cu o armată de avocați, care se pare că a convins judecătorii să nu îl condamne pentru omor calificat, infracțiune pentru care ar fi primit o pedeapsă chiar și de 25 de ani de închisoare. Șoferul drogat care i-a ucis pe cei doi tineri în 2 Mai va fi condamnat pentru ucidere din culpă.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Vlad Pascu nu va fi judecat pentru omor calificat

Au fost tensiuni mari în sala de judecată astăzi, la procesul de schimbare a încadrării juridice a lui Vlad Pascu. După ce a auzit că șoferul drogat care i-a ucis copilul nevinovat nu va fi judecat pentru omor calificat, tatăl Robertei a izbuncit. A ieșit din sala de judecată și a trântit ușa.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Cătălin Dragomir a spus că își va face singur legea și îl va judeca singur pe Vlad Pascu. Tatăl Robertei a fost foarte dezamăgit de această decizie halucinantă a instanței. Au fost mai multe probleme care au atras atenția asupra acestui proces.

Un martor a fost scos din sala de judecată și i-a spus că va fi rechemat dacă va fi nevoie de declarația lui. De asemenea, presa nu a avut voie să intre în sală, din cauza că nu ar exista suficiente scaune, deși s-a spus că este un proces public.

Mamei lui Sebi Olariu i s-a făcut rău în sală

În timpul procesului de astăzi a fost reluat filmul evenimentelor care au dus la această tragedie. Când a auzit modul în care fiul ei a fost ucis, mama lui Sebi Olariu a început să plângă și i s-a făcut rău. Femeia a luat câteva pastile în timp ce se afla în timpul procesului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191