Vlad Pascu, prins cu droguri la doar 13 ani! Șoferul drogat, care a omorât două persoane în 2 Mai, a consumat substanțe interzise lângă școală

Vlad Pascu, prins cu droguri la doar 13 ani! Șoferul drogat, care a omorât două persoane în 2 Mai, a consumat substanțe interzise lângă școală

Apar noi detalii șocante despre Vlad Pascu! Se pare că problemele lui cu drogurile au apărut cu mult înainte de tragedia din 2 Mai. Șoferul drogat a fost prins consumând substanțe interzise la doar 13 ani, lângă școala unde era elev.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Vlad Pascu este unul dintre cele mai controversate personaje din ultima perioadă. Acesta a ajuns în atenția publicului după ce a omorât două persoane, în timp ce se afla la volanul mașinii sub influența substanțelor interzise.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Ulterior, s-a dezvăluit despre el că este un tânăr de 19 ani care se confruntă cu probleme cu drogurile, iar substanțele interzise fac parte din viața lui de mult timp.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Vlad Pascu a fost prins cu droguri la doar 13 ani

Potrivit Antena 3 CNN, șoferul drogat este consumator încă de la vârsta de 13 ani. Acesta a fost prins în timp ce consuma substanțe interzise într-un parc de lângă școala unde învăța. Acest lucru s-a întâmplat în anul 2017, conform unui document obținut, în exclusivitate, de sursa citată anterior.

Șoferul drogat ar fi fost absent de la școală în acea zi, iar jandarmii l-au prins într-un parc în timp ce avea asupra lui o țigară care conținea substanțe interzise. În afară de țigară, acesta a mai avut la el și 0,39 grame de canabis, însă nu a răspuns penal deoarece nu avea vârsta necesară, în acel moment. Tot ce le-a rămas de făcut polițiștilor a fost să prezinte cazul directorului școlii și mamei lui Vlad Pascu.

Ulterior, în luna februarie acesta a fost prins, din nou, cu canabis asupra lui. Polițiștii l-au iertat și de acea dată, spunând că avea la el o cantitate de droguri mult prea mică pentru a răspunde penal. Următoarea dată când a ajuns în atenția publicului a fost în urmă cu două săptămâni când a consumat droguri, s-a urcat la volan și i-a ucis pe Sebi și Roberta.

Anchetatorii au început audierile

Anchetatorii au început audierile în cazul accidentului devastator din 2 Mai. Tatăl Robertei, reprezentat de celebrul avocat Adrian Cuculis, a făcut declarații despre ceea ce s-a întâmplat până acum în sala de judecată, spunând că ancheta merge în direcția bună și speră ca acest lucru să se mențină în continuare. De asemenea, și Adrian Cuculis a declarat că se va opune ferm împotriva mușamalizării acestui caz.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191