Vlad Pascu riscă să fie condamnat la închisoare pe viață! Avocatul a cerut încadrarea juridice din ucidere din culpă în omor calificat

Vlad Pascu riscă să fie condamnat la închisoare pe viață! Avocatul a cerut încadrarea juridice din ucidere din culpă în omor calificat

Vlad Pascu riscă să fie condamnat la închisoare pe viață! Avocatul familiilor tinerilor ucisi în 2 Mai a cerut schimbarea încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat. Așadar, șoferul drogat ar putea să răspundă penal pentru această infracțiune deosebit de gravă, care se pedepsește cu închisoarea pe viață.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Șoferul drogat din 2 mai, care i-a omorât pe cei doi tineri cu o mașină de colecție, riscă să ajungă la închisoare pe viață. Vlad Pascu ar putea să fie judecat pentru omor calificat, după ce avocatul a cerut acest lucru în numele familiilor îndurerate. Pentru a motiva această decizie, avocatul are câteva argumente în acest sens.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Vlad Pascu riscă să ajungă la închisoare pe viață

Ancheta cazului revoltător din 2 Mai, când doi tineri au fost uciși de Vlad Pascu, continuă cu noi informații. Avocatul familiilor Robertei și a lui Sebastian a cerut, în numele clienților pe care îi reprezintă, ca tânărul de 19 ani să fie cercetat pentru infracțiunea de omor calificat, nu pentru cea de ucidere din culpă, așa cum se știa inițial.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Conform , având în vedere că se afla sub influența drogurilor, conducea un autoturism pentru care nu avea experiența necesară și viteza prea mare cu care conducea în acel moment, fapta pe care a săvârșit-o ar fi fost cu intenție directă.

Dacă Pachetul de pe lângă Judecătoria Constanța va aproba acest lucru, tânărul de 19 ani ar putea să rămână în închisoare fie pentru 25 de ani, fie pentru tot restul vieții lui.

Șoferul drogat consumă substanțe la o vârstă fragedă

Vlad Pascu are probleme cu substanțele interzise încă de la o vârstă fragedă. Pe vremea când avea doar 13 ani, tânărul a fost prins de polițiști în timp ce droga într-un parc din apropierea școlii unde era elev și de unde chiulise.

Dependența îi provoacă probleme și în arest, deoarece după ce a ajuns pe mâna autorităților, Vlad Pascu a intrat în sevraj și trece prin stări greu de imaginat. Acesta este agitat, plânge și nu este lucid.

De asemnenea, nu mănăncâ și este agresiv. Chiar și așa, noua lui avocată, celebră pe TikTok, l-a vizitat în arest. Aceasta nu a vrut să facă declarații despre ceea ce a vorbit cu el sau în ce stare se află.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191