Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai, primele declarații despre accident: „Să dau timpul înapoi…”

Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai, primele declarații despre accident: „Să dau timpul înapoi…”

Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai, a făcut acum primele declarații despre accidentul pe care l-a provocat în urmă cu doar câteva săptămâni. Tânărul în vârstă de 19 ani a omorât doi adolescenți, iar acum a vorbit despre fapta lui. Iată ce mărturisiri a făcut acesta în momentul în care a fost dus la audieri!

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Accidentul din 2 Mai a șocat o țară întreagă și asta pentru că un tânăr în vârstă de 19 ani s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri, după ce a intrat într-un grup de opt persoane. Acum, Vlad Pascu a făcut primele declarații despre tragedie. Iată ce a spus adolescentul!

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Primele declarații făcute de Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai

Vlad Pascu a mărturisit că regretă faptele pe care le-a desăvârșit în urmă cu doar câteva săptămâni. Atunci când a fost dus la audieri, tânărul în vârstă de 19 ani a precizat faptul că nu are ce să spună, doar că îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat, dar nu poate da timpul înapoi.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

În această dimineață, părinții lui Vlad Pascu sunt audiați de procurorii DIICOT. Urmează și ca în orele următoare să fie dus la audieri șoferul în vârstă de 19 ani care a provocat cumplitul accident rutier.

Tânărul în vârstă de 19 ani riscă să fie condamnat la închisoare pe viață

Vlad Pascu riscă să fie condamnat la închisoare pe viață. Avocatul familiilor Robertei și a lui Sebastian a cerut, în numele clienților pe care îi reprezintă, ca tânărul în vârstă de 19 ani să fie cercetat pentru infracțiunea de omor calificat, nu pentru cea de ucidere din culpă, așa cum se știa inițial.

Având în vedere faptul că adolescentul se afla sub influența substanțelor interzise, conducea un autoturism pentru care nu avea experiența necesară și avea o viteză prea mare cu care conducea în acel moment, fapta pe care a săvârșit-o ar fi fost cu intenție directă.

În cazul în care Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța va aproba acest lucru, tânărul care a produs tragedia din 2 Mai ar putea să rămână în închisoare fie pentru 25 de ani, fie pentru tot restul vieții lui.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191