Vom avea un Crăciun cum nu s-a mai văzut în România. Prognoza meteo de sărbători, actualizată

Vom avea un Crăciun cum nu s-a mai văzut în România. Prognoza meteo de sărbători, actualizată

Mai avem mai puțin de 60 de zile până la Crăciun, așa că, deși afară vremea nu ne prea duce cu gândul într-acolo, ne gândim deja la petrecerile cu brad și globuri.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Vestea bună vine însă de la meteorologi, care au modificat prognoza pentru sărbătorile de iarnă.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Astfel, potrivit specialiștilor AccuWeathe,r care au analizat datele satelitare, Crăciunul 2023 se pare că va fi unul cu zăpadă în multe zone din ţară, cum nu prea a mai fost în ultima vreme. Dacă în ultimii ani, nici bucureștenii nu au văzut pic de zăpadă în Capitală, de dată aceasta lucrurile vor sta altfel, potrivit prognozei.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Stăzile vor fi pline de zăpadă

În iarna lui 2023, meteorologii Accuweather anunță că va ninge în Bucureşti în săptămâna ce precede Crăciunul, şi chiar pe 25 decembrie, așa că pe străzile Capitalei vom vedea zăpadă, iar temperatura nu va depăşi 2 grade.

La fel va fi şi la Constanţa, unde sunt prognozate ninsori în săptămâna de dinainte de Crăciun, dar şi în prima zi, pe 25 decembrie.

Capitală Culturală Europeană, Timișoara, va vedea zăpadă nu înainte de 25 decembrie. În prima zi de Crăciun, nu sunt anunţate ninsori, iar maxima nu va urca mai mult de câteva grade.

La fel va fi şi la Braşov. Ninsori şi lapoviţa în săptămâna de dinainte de Crăciun, dar şi în prima zi a sărbătorii, iar minima ajunge la minus 8 grade Celsius

Prognoza meteo 30 octombrie – 6 noiembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nord- vestice, deficitar în sudul și sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Vremea 6 – 13 noiembrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice și estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, cu precădere în vest, nord-vest și local în centru, exceptând regiunile sudice, unde cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191