Vremea 9 octombrie – 6 noiembrie 2023. Temperaturi mai scăzute și primii fulgi de zăpadă la munte, luni și marți. De miercuri, revine vara

Vremea 9 octombrie – 6 noiembrie 2023. Temperaturi mai scăzute și primii fulgi de zăpadă la munte, luni și marți. De miercuri, revine vara

Meteorologii ANM au emis vineri, 6 octombrie 2023, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 9 octombrie – 6 noiembrie 2023.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

„Vom începe săptămâna viitoare cu o circulație predominant nordică și temperaturi modeste pentru acest interval, iar la munte cel mai probabil vom vedea și primii fulgi de zăpadă din acest sezon. Dar episodul cu vreme mai rece va fi de scurtă durată, astfel că de miercuri temperaturile vor fi în creștere accentuată în majoritatea zonelor din țară. Până spre finalul săptămânii viitoare valorile termice se vor situa peste normalul perioadei, urmând ca în sud, sud-est și vest temperaturile maxime să treacă la amiază de 25 grade celsius. Precipitațiile vor fi slabe cantitativ, iar vântul va fi mai activ pe crestele montane şi pe alocuri în Moldova, Dobrogea şi Muntenia”, a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Vremea 9 – 16 octombrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Prognoza meteo 16 – 23 octombrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea 23 – 30 octombrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo 30 octombrie – 6 noiembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191