Vremea se schimbă radical în România! După caniculă sunt anunțate ploi torențiale, vijelii și grindină. Declarațiile făcute de directorul ANM

Vremea se schimbă radical în România! După caniculă sunt anunțate ploi torențiale, vijelii și grindină. Declarațiile făcute de directorul ANM

Pentru ziua de azi, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat că întreaga ţară va fi sub cod galben de caniculă, în timp ce, în Crşana şi Banat, precum şi în jumătatea de sud a Olteniei şi a Munteniei este cod portocaliu. În perioada următoare, vremea se va schimba în România. Directorul ANM, Elena Mateescu, anunță ploi torențiale, vijelii și grindină.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

În această dimineață, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis un cod portocaliu și galben de caniculă. Canicula se va intensifica în Crişana şi Banat unde se vor înregistra temperaturi maxime de de grade, precum şi în jumătatea de sud a Olteniei şi a Munteniei unde vor fi temperaturi maxime de de grade.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Directorul ANM, Elena Mateescu, despre schimbările vremii

Elena Mateescu, directorul ANM, a spus cum va fi vremea în perioada următoare. Potrivit specialistului, după caniculă, vom avea parte de ploi torențiale, vijelii și grindină.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Astăzi, un nou val de caniculă a cuprins întreaga țară. Maximele au ajuns chiar și la 41 de grade la umbră. Mâine însă, sunt anunțate vijelii puternice în special în vest, sud-vest, centru și la munte.

Cum va fi vremea în luna august

Șefa Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, declara pe data de 1 august că, în această lună, perioadele caniculare nu vor lipsi punctând că, până sâmbătă, vor fi consemnate deja patru zile consecutive în care în partea de vest, sud-vest, sud a ţării valorile vor caracteriza o vreme caniculară.

„Cu siguranţă, va fi alternanţa perioadelor în care valorile de temperaturi vor depăşi pragul unei zile de caniculă, aşa cum se va întâmpla în aceste zile, începând chiar de mâine. Pentru că şi mâine vom vorbi în special în Lunca Dunării şi în Podişul Dobrogei de valori de peste 35-36 de grade. (…) Vor fi şi perioade scurte în care temperaturile vor scădea şi vor fi diferenţe semnificative mai mari de 10 grade aşa cum se va întâmpla duminică, mai ales în partea de vest a ţării, unde chiar începând de sâmbătă, temperaturile maxime nu vor mai depăşi 25 de grade. (…) Săptămâna viitoare, din nou începând de la mijlocul acesteia, valorile se vor apropia de pragul unei zile de caniculă în partea de sud, sud-est a României”, a mai declara şefa ANM potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191